Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Nolpanta 20mg 14 comprimate

15,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Nolpanta 20mg 14 comprimate
opiniile clientilor
KRKA

Producător:


KRKA

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Nolpanta 20mg 14 comprimate

Pentru moment acest medicament nu se poate comanda online. Acest medicament poate fi cumparat doar de la sediul farmaciei. Suntem deja in proces de autorizare pentru vanzarea online a acestor medicamente conform Ordinului ministrului sanatatii 444/2019 cu privire la administrarea si functionarea farmaciilor online. In momentul in care se va finaliza procedura de autorizare revenim cu amanunte (conform legii acest proces dureaza minim 2-3 luni).

Indicatii:

Nolpanta conţine substanţa activă pantoprazol, care blochează ‘pompa’ care produce acidul din stomac. În acest mod, reduce cantitatea de acid din stomacul dumneavoastră.
Nolpanta este utilizat în tratamentul de scurtă durată al simptomelor de reflux (de exemplu, arsuri în piept,regurgitaţie acidă) la adulţi.
Refluxul este întoarcerea acidului din stomac înesofag, care se inflamează şi devine dureros. Astfel, aparsimptome ca senzaţie dureroasă de arsură în piept, care urcă până în gât (arsură) şi gust acru în gură(regurgitaţie acidă).

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review