Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Nosette Baby picaturi 15ml

24,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Nosette Baby picaturi 15ml
opiniile clientilor
Dr. Reddy's

Producător:


Dr. Reddy's

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Nosette Baby picaturi 15ml

Apa de mare izotonica din Marea Adriatica, bogata in saruri minerale si oligoelemente. Hidrateaza si curata mucoasa nazala uscata si iritata. Picaturile Nosette Baby sunt delicate si eficiente din prima zi de viata a nou-nascutului. Nosette Baby curata si hidrateaza cavitatea nazala a copilului si reface functia normala a mucoasei nazale. Datorita compozitiei naturale si actiunii delicate picaturile Nosette Baby sunt recomandate din prima zi de viata.

Compoziție:
Oligoelementele prezente au un rol important în menținerea funcției mucoasei nazale care ajută la funcționarea tractului respirator superior.
100% natural.
Fără conservanți.
Nu irită mucoasa.
Nu produce dependenţă.
 
Aplicator special conceput pentru nasul bebelușilor cu un sistem antibacterian ce asigură protecție microbiologică completă astfel, calitatea și sterilitatea produsului rămân sigure pe întreaga perioadă de utilizare.

Respirația pe nas este  calea corectă de respirație, fiind vitală pentru dezvoltarea și creșterea copilului. Nasul uscat, impuritățile acumulate, secrețiile sau mucoasa inflamată împiedică trecerea aerului prin nasul copilului. Acest lucru poate cauza neliniște, plâns și iritabilitate, poate perturba somnul liniștit și procesul de hrănire. Un nas congestionat poate duce la apariția răcelilor sau alergiilor și poate afecta starea de sănătate a întregului sistem respirator sau auditiv.

Apa de mare, bogată în săruri minerale, are un efect benefic asupra mucoasei nazale prin susţinerea mecanismelor naturale de curățare.
 
Când și cum se folosește Nosette® Baby picături nazale?
Nosette® Baby curăță și hidratează cavitatea nazală a copilului și reface funcția normalăa mucoasei nazale. Datorită compoziției naturale și acțiunii delicate picăturile Nosette® Baby sunt recomandate din prima zi de viață.


Nosette® Baby are un efect blând care susține starea fiziologică a mucoasei nazale și nu are efect sistemic. Prin urmare, este adecvat pentru utilizarea zilnică de la cea mai fragedă vârstă fără a produce dependenţă. Din motive de igienă se recomandă utilizarea produsului de către o singură persoană; nu utilizați produsul împreună cu alte persoane.

Nosette Baby picaturi nazale este recomandat nou-nascuilor si bebelusilor:
     in igiena nazala zilnica pentru hidratarea mucoasei nazale;
     inainte de alaptare pentru o respiratie usoara;
     in raceli sau alergii pentru curatarea secretiilor acumulate;
     ajuta si in infecii ale urechii, asociat terapiei recomandate de catre medicul dumneavoastra;
     in cazul uscarii mucoasei nazale datorita aerului conditionat sau a camerelor incalzite;
     inaintea utilizarii medicamentelor nazale (picaturi sau spray-uri).

Mod de utilizare:
    Inlaturati capacul protector.
    Asezati copilul in pozitie culcat pe spate.
    Inainte de fiecare utilizare intoarceti flaconul cu aplicatorul in jos si apasati pompa de mai multe ori, pana cand apare prima picatura.
    Introduceti aplicatorul in nara copilului si apasati pompa pentru a aplica o picatura.
    Se repeta procedeul si pentru cealalta nara.
    Procesul poate fi repetat de mai multe ori pe zi, in functie de necesitati.
    Pentru inmuierea si eliminarea unei cantitati mai mari de impuritati si secretii din cavitatea nazala, aplicati mai multe picaturi de Nosette Baby in fiecare nara.
    Procesul poate fi repetat pana cand impuritaile si secretiile sunt inmuiate suficient pentru a fi indepartate cu usurina din nas.
    Dupa fiecare utilizare curatati partea superioara a pompei (sau aplicatorul) cu un servetel de hartie si puneti inapoi capacul de protectie.
 

Prezentare: 15 ml.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review