Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
ORAL B Periuta electrica copii Mickey Mouse D10-513
135,00 Lei

126,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
ORAL B Periuta electrica copii Mickey Mouse D10-513
opiniile clientilor
Braun

Producător:


Braun

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

ORAL B Periuta electrica copii Mickey Mouse D10-513

Periuta de dinti electrica Oral-B® Kids Stages, powered by Braun
Oral-B- Marca de periute Nr. 1 recomandata de medicii dentisti din intreaga lume

Periuta de dinti electrica Oral-B Kids Stages, powered by Braun, este conceputa special pentru a curata dintii copiilor incepand cu varsta de 3 ani. Este dotata cu peri foarte moi pentru a curata delicat dintii si gingiile.

• Cronometrul muzical incurajeaza un timp de periaj mai lung, astfel incat copiii vor invata: sa insiste 1 minut pentru dintii superiori, cat timp canta prima melodie, si 1 minut pentru partea inferioara a dintilor, cat timp canta cea de-a doua melodie.

• Design realizat special pentru a se potrivi cu nevoile copiilor: un cap de periuta mai mic dotat cu filamente foarte moi, un rand mai lung de peri centrali destinat suprafetei de mestecare, maner cu un contur moale - potrivit atat copiilor care se periaza singuri, cat si parintilor care periaza dintii copiilor.

• Siguranta demonstrata clinic

• Recomandata de catre dentisti

• Cap de periuta de mici dimensiuni si o prindere de tip Squish, creata special pentru copii

• Peri foarte moi pentru a curata cu delicatete dintii si gingiile. Un rand de peri albastri mai lungi pentru curatarea suprafetelor de mestecare

• Un cronometru muzical din care se pot selecta pana la 16 melodii, la intervale de 1 minut, pentru a incuraja o periere de lunga durata

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review