Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Solpadeine 12 comprimate Omega Pharma

11,80 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Solpadeine 12 comprimate Omega Pharma
opiniile clientilor
Omega Pharma

Producător:


Omega Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Solpadeine 12 comprimate Omega Pharma

Compozitie : Fiecare comprimat contine paracetamol 500 mg, fosfat de codeina hemihidrat 8 mg si cofeina 30 mg.

Indicatii
Comprimatele Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea durerilor care apar in reumatism, sciatica si lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul durerilor de cap, migrenei, durerilor menstruale, in cazul luxatiilor, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gat si febrei, precum si pentru ameliorarea simptomelor din raceli si gripa.

Caracteristici: Comprimatele Solpadeine contin trei compusi activi: paracetamol- analgezic si antipiretic, fosfat de codeina - analgezic si cofeina, pentru ameliorarea puternica si rapida a durerii.

Contraindicatii
A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. Nu se administreaza in astm sau in crizele astm atice.
Avertismente/Precautii de utilizare: inainte de a lua Solpadeine cereti sfatul medic ului daca: suferiti de afectiuni renale sau hepatice grave; sunteti insarcinata; vi s-au recomandat medic amente pentru stari depresive sau daca sunteti in tratament pentru probleme respiratorii; luati medic amente recomandate de medic pentru tratarea greturilor si vomei sau a concentratiei crescute de colesterol in sange. Comprimatele de Solpadeine pot produce somnolenta. Daca somnolenta este prezenta, nu conduceti vehicule sau nu manevrati masini si unelte.

Efecte Adverse
Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Codeina poate produce constipatie, greata, ameteli sau somnolenta, dar efectele secundare sunt foarte rare daca se respecta administrarea corecta a produsului. Consumul excesiv de ceai sau cafea concomitent cu administrarea de Solpadeine poate produce iritabilitate sau nervozitate. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite.
Data expirarii: Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii indicata pe ambalaj.

Mod de Administrare
Adulti: A se administra 2 comprimate , de 1-4 ori pe zi, daca este necesar. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore sau nu se vor depasi 4 doze (8 comprimate) in 24 de ore.
Copii( 7-12 ani): 1/2 comprimat pana la 1 comprimat, de 1-4 ori pe zi. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore. A nu se depasi 4 comprimate in 24 de ore. Nu se recomanda copiilor sub varsta de 7 ani. Nu se va administra copiilor Solpadeine mai mult de 3 zile fara avizul medicului.
Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul, chiar daca nu va simtiti rau.

Mod de Prezentare : cutia contine 12 comprimate .

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review