Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Accu-Chek Performa Nano Glucometru
Cod produs: X07661

106,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Accu-Chek Performa Nano Glucometru
opiniile clientilor
Roche

Producător:


Roche

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Accu-Chek Performa Nano Glucometru

Accu-Chek Performa Nano Glucometru si dispozitiv de intepare


Prezentare:setul contine
    glucometru Accu-Chek Performa Nano cu baterii;
    dispozitiv de intepare Accu-Chek Softclix;
    10 teste Accu-Chek Peforma;
    capac AST;
    10 lantete Accu-Chek Softclix;
    cutie de transport;
    manual instructiuni;


Compania Roche Diabetes Care România a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano/ un dispozitiv de ultimă generatie ce aduce inovatii atât în materie de tehnologie/ cât și în materie de design.
Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este solutia optimă pentru persoanele care au un stil de viată solicitant și doresc să își mentină glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet/ cât și celor care își doresc un control constant al glicemiei.


Noul glucometru vine în sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet și a celor care doresc o monitorizare constantă a glicemei ca preventie/ fiind discret și îmbunătătit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje înainte și după masă/ remindere personalizate/ memorie de până la 500 de rezultate/ sistem de întepare atraumatic și acuratete a rezultatelor oferite.
Odată cu lansarea noului glucometru Accu-Check Performa Nano/ Roche Diabetes Care România dorește să atragă atentia asupra diabetului/ a riscurilor determinate de această afectiune în cazul declanșării ei/ dar și a importantei controlului medical periodic și a testării glicemiei în preventia diabetului.


Campania de comunicare a fost concepută pornind de la numărul alarmant al persoanelor tinere din România diagnosticate cu diabet în ultimii ani. Acestea își doresc să fie mereu în pas cu ultimele tendinte în fashion și gadget-uri/ dar în același timp trebuie să își monitorizeze glicemia chiar dacă sunt afectate de diabet/ sau doar ca metodă de preventie. Astfel/ a luat naștere proiectul „Style up the glucometer”/ care a provocat 4 echipe de designeri români și bloggeri de fashion să se alăture campaniei  pentru a adăuga o tușă de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano/ care este un dispozitiv discret/ modern și performant.
Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit/ fiind discret și cu linii elegante pentru a fi mult mai ușor de purtat și utilizat în orice moment. Performanta tehnologică completează designul glucometrului prin instrumente inovatoare.
Astfel/ glucometrul este dotat cu o memorie ce poate retine până la 500 de rezultate/ iar la intervale de 7/ 14/ 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evolutia valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog
De asemenea/ glucometrul oferă 4 remindere personalizate/ pentru a vă aminti să vă monitorizati glicemia.
Marcajele pre și post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiază sunt foarte importante atât pentru persoanele cu diabet cât și pentru medici.


Acestea vor fi retinute în memoria glucometrului/ astfel încât în fiecare lună pot fi verificate valorile medii ale glicemiei înainte și după masă și puteti adapta regimul alimentar pentru a vă mentine valorile glicemice constante.
Sistemul de întepare este unul atraumatic/ având un ac din titan/ îmbrăcat în silicon și tăiat în 6 unghiuri diferite. Sistemul de declanșare al întepătorului este conceput să reducă la minim vibratiile acului/ astfel încât întepătura este virtual nedureroasă. De asemenea/ pentru generarea rezultatelor este necesară o picătură foarte mică de sânge.
Diabetul/ numit și boala secolului XXI/ afectează de la an la an tot mai multi români/ iar situatia este cu atât mai alarmantă deoarece tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu diabet de tip 2/ numit în trecut „diabetul bătrânului”. Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afectiuni sunt stresul/ sedentarismul și alimentatia nesănătoasă.
Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este solutia optimă pentru persoanele care au un stil de viată solicitant și doresc să își mentină glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet/ cât și celor care își doresc un control constant al glicemiei.


Producator:Roche

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review