Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Accu-Chek Performa Nano Glucometru
Cod produs: X07661

106,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
PO┼×TA ROM├éN─é:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Accu-Chek Performa Nano Glucometru
opiniile clientilor
Roche

Produc─âtor:


Roche

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

Accu-Chek Performa Nano Glucometru

Accu-Chek Performa Nano Glucometru si dispozitiv de intepare


Prezentare:setul contine
    glucometru Accu-Chek Performa Nano cu baterii;
    dispozitiv de intepare Accu-Chek Softclix;
    10 teste Accu-Chek Peforma;
    capac AST;
    10 lantete Accu-Chek Softclix;
    cutie de transport;
    manual instructiuni;


Compania Roche Diabetes Care România a lansat glucometrul Accu-Chek Performa Nano/ un dispozitiv de ultim─â generatie ce aduce inovatii atât în materie de tehnologie/ cât ╚Öi în materie de design.
Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este solutia optim─â pentru persoanele care au un stil de viat─â solicitant ╚Öi doresc s─â î╚Öi mentin─â glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet/ cât ╚Öi celor care î╚Öi doresc un control constant al glicemiei.


Noul glucometru vine în sprijinul persoanelor diagnosticate cu diabet ╚Öi a celor care doresc o monitorizare constant─â a glicemei ca preventie/ fiind discret ╚Öi îmbun─ât─âtit cu instrumente inovatoare de control al diabetului: marcaje înainte ╚Öi dup─â mas─â/ remindere personalizate/ memorie de pân─â la 500 de rezultate/ sistem de întepare atraumatic ╚Öi acuratete a rezultatelor oferite.
Odat─â cu lansarea noului glucometru Accu-Check Performa Nano/ Roche Diabetes Care România dore╚Öte s─â atrag─â atentia asupra diabetului/ a riscurilor determinate de aceast─â afectiune în cazul declan╚Ö─ârii ei/ dar ╚Öi a importantei controlului medical periodic ╚Öi a test─ârii glicemiei în preventia diabetului.


Campania de comunicare a fost conceput─â pornind de la num─ârul alarmant al persoanelor tinere din România diagnosticate cu diabet în ultimii ani. Acestea î╚Öi doresc s─â fie mereu în pas cu ultimele tendinte în fashion ╚Öi gadget-uri/ dar în acela╚Öi timp trebuie s─â î╚Öi monitorizeze glicemia chiar dac─â sunt afectate de diabet/ sau doar ca metod─â de preventie. Astfel/ a luat na╚Ötere proiectul „Style up the glucometer”/ care a provocat 4 echipe de designeri români ╚Öi bloggeri de fashion s─â se al─âture campaniei  pentru a ad─âuga o tu╚Ö─â de stil design-ului glucometrului Accu-Chek Performa Nano/ care este un dispozitiv discret/ modern ╚Öi performant.
Glucometrul Accu-Chek Performa Nano a fost conceput cu un design deosebit/ fiind discret ╚Öi cu linii elegante pentru a fi mult mai u╚Öor de purtat ╚Öi utilizat în orice moment. Performanta tehnologic─â completeaz─â designul glucometrului prin instrumente inovatoare.
Astfel/ glucometrul este dotat cu o memorie ce poate retine pân─â la 500 de rezultate/ iar la intervale de 7/ 14/ 30 sau 90 de zile poate fi generat un grafic cu evolutia valorilor glicemice ce poate fi interpretat de medicul diabetolog
De asemenea/ glucometrul ofer─â 4 remindere personalizate/ pentru a v─â aminti s─â v─â monitorizati glicemia.
Marcajele pre ╚Öi post prandiale de care Accu-Chek Performa Nano beneficiaz─â sunt foarte importante atât pentru persoanele cu diabet cât ╚Öi pentru medici.


Acestea vor fi retinute în memoria glucometrului/ astfel încât în fiecare lun─â pot fi verificate valorile medii ale glicemiei înainte ╚Öi dup─â mas─â ╚Öi puteti adapta regimul alimentar pentru a v─â mentine valorile glicemice constante.
Sistemul de întepare este unul atraumatic/ având un ac din titan/ îmbr─âcat în silicon ╚Öi t─âiat în 6 unghiuri diferite. Sistemul de declan╚Öare al întep─âtorului este conceput s─â reduc─â la minim vibratiile acului/ astfel încât întep─âtura este virtual nedureroas─â. De asemenea/ pentru generarea rezultatelor este necesar─â o pic─âtur─â foarte mic─â de sânge.
Diabetul/ numit ╚Öi boala secolului XXI/ afecteaz─â de la an la an tot mai multi români/ iar situatia este cu atât mai alarmant─â deoarece tot mai multi tineri sunt diagnosticati cu diabet de tip 2/ numit în trecut „diabetul b─âtrânului”. Pricipalele cauze care duc la dezvoltarea acestei afectiuni sunt stresul/ sedentarismul ╚Öi alimentatia nes─ân─âtoas─â.
Noul glucometru Accu-Chek Performa Nano este solutia optim─â pentru persoanele care au un stil de viat─â solicitant ╚Öi doresc s─â î╚Öi mentin─â glicemia în limitele normale. Produsul este adresat atât persoanelor care au diabet/ cât ╚Öi celor care î╚Öi doresc un control constant al glicemiei.


Producator:Roche

Spune-┼úi p─ârerea aici ┼či ajut─â-i pe ceilal┼úi s─â aleag─â mai informa┼úi. review