Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Pentru a comanda un produs apăsați butonul "comandă".

În coșul de cumpărături puteți face modificări asupra cantității sau puteți șterge produse din coș. De asemenea aveți posibilitatea de a selecta metoda de livrare preferată.

Odată alese produsele și cantitățile dorite completați formularul cu detalii personale. Dacă ați mai comandat de la noi sau dacă aveți un cont creat pe farmaciarodica.ro accesați contul dumneavoastră folosind adresa de email și parola din formularul Client Vechi, caz în care nu va mai fi nevoie să completați din nou datele folosite la comanda anterioară.

Următorul pas este alegerea metodei de plată și specificarea eventualelor observații referitoare la comandă.

După ce ați verificat toate datele introduse apăsați butonul "TRIMITE COMANDA" pentru a trimite comanda spre procesare. În urma trimiterii comenzii veți primi un mesaj de înștiințare pe adresa de email specificată.
CONTINUA