Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
A-Derma Exomega Control Lapte Emolient 400ml

91,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
A-Derma Exomega Control Lapte Emolient 400ml
opiniile clientilor
Ducray

Producător:


Ducray

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

A-Derma Exomega Control Lapte Emolient 400ml

Descriere:

Lapte emolient cu Omega 6 si vitamina B3 contine Ovazul Rhealba, utilizat de laboratoarele Ducray Aderma a fost selectionat pentru proprietatile sale anti-iritante si calmante, ales din peste 80 de specii existente. Este cultivat intr-un mod extrem de riguros si controlat cu rigurozitate, extractul obtinut astfel, ofera o putere crecuta produselor Aderma si o toleranta optima.


Indicatii.
- diminueaza uscaciunea cutanata, calmeaza iritatiile si întareste bariera cutanata. - efectul de hidratare este de durata, pielea regasindu-si confortul si aspectul matasos iar bariera cutanata este fortificata.
- are rol si în limitarea agresiunilor externe si penetrarea alergenilor.


Mod de utilizare.

Se aplica de 1-2 ori pe zi, pe zonele uscate, dupa toaletarea cu un produs adecvat. Masati usor pana la patrunderea completa a produsului in piele.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review