Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Aflubin picaturi homeopate solutie


16,00 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Aflubin picaturi homeopate solutie
opiniile clientilor
Omega Pharma

Producător:


Omega Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Aflubin picaturi homeopate solutie

Prezentare: flacon 20ml sau 50 ml;

Compozitie
Substantele active continute intr-un 1 ml sunt:Gentiana lutea D1 0.01ml,Aconitum napellus D6 0.1ml,Bryonia cretica D6 0.1ml,Ferrum phosphoricum D12 0.1ml,Acidum sarcolacticum D12 0.1ml.
Celelalte componente sunt:alcool etilic,apa purificata.

Aflubin este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul gripei si racelii.
Acest medicament este un compus format din diferite remedii homeopate unice.Combinatia specifica de ingrediente care se completeaza unul pe altul in privinta eficacitatii ,conduce la o gama mai larga de indicatii,crescand siguranta si simplificand tratamentul.
Homeopatia va fi inteleasa ca o terapie de reglare care amelioreaza si vindeca afectiunile acute si cronice.

Indicatii:acest medicament este utilizat in mod traditional,conform principiilor terapeutice homeopate,pentru ameliorarea simptomelor gripei,infectiilor gripale si racelii,precum si ca tratament adjuvant in dureri la nivelul membrelor si a altor simptome reumatice asociate.Aflubin este indicat administrarii la adulti.

Nu utilizati Aflubin:daca sunteti alergic la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Aflubin.

Aveti grija deosebita cand utilizati Aflubin:la inceputul tratamentului cu medicamente homeopate,poate sa apara o agravare temporara a simptomelor preexistente(agravare initiala),datorita stimularii sistemului imunitar al organismului.Aceasta stare nu contituie un pericol.Un tratament continuu,inadecvat poate determina aparitia unor noi simptome.Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influentata de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viata,de stimulente ,alcool etilic si tutun.Daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile de utilizare a Aflubin,va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra pentru recomandari.

Utilizarea altor medicamente:Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente,inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.

Utilizarea Aflubin cu alimente si bauturi:pentru a asigura o eficacitate maxima, Aflubin trebue administrat cu cel putin 30 de minute inainte de masa sau cu cel putin o ora dupa masa.Aflubin poate fi administrat ca atare sau diluat in prealabil intr-o cantitate mica de apa.

Sarcina si alaptarea:adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.Pana in prezent,nu sunt disponibile informatii legate de posibilele riscuri ale utilizarii Aflubin in timpul sarcinii si alaptarii.Va rugam sa luati in considerare continutul de alcool etilic 43%(m/m)

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:Aflubin nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.Va rugam sa luati in considerare continutul de alcool etilic 43%(m/m).

Informatii importante despre unele componente ale Aflubin:acest medicament contine 50.6%alcool(etanol),adica pana la 160mg per doza,echivalent cu 4ml bere,1.7 ml vin per doza.Poate fi daunator persoanelor cu etilism.
Acest lucru trebuie avut in vedere la femeile gravide sau care alapteaza,copii si grupuri cu risc crescut cum sunt pacienti cu boli hepatice sau epilepsie.

Administrare

Utilizati intotdeauna Aflubin exact asa cum  se recomanda in acest prospect.Trebuie sa discuati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Initierea tratamentului(ziua 1 si ziua 2 de tratament)
Adulti:10 picaturi-la ceput,la fiecare 30-60 minute(maxim de 8 ori/zi).O data cu ameliorarea simptomelor,frecventa administrarii dozelor trebuie redusa la de 3 ori /zi.

Continuarea tratamentului
Adulti:10 picaturi-de 3 ori/zi.

Tratament preventiv(profilactic)
Tratamentul profilactic obisnuit la inceputul sezonului rece sau inainte de anotimpul gripei:
Adulti:10 picaturi-de 2 ori/zi pentru o perioada de 3 saptamani.

Tratamentul profilactic in situatii acute dupa expunere la temperaturi extrem de scazute sau dupa contactul cu persoane suferind de gripa:
Adulti:10 picaturi-de 2 ori pe zi pentru o perioada de 2 zile.

Aflubin trebuie administrat cu cel putin 30 de minute inainte de masa sau cu cel putin 1 ora dupa masa pentru a asigura o eficacitate maxima.

Acest medicament poate fi administrat ca atare sau diluat in prealabil intr-o cantitate mica de apa.Utilizarea Aflubin nu se recomanda la copii si adolescenti cu varsta sub 18 ani deoarece nu sunt disponibile suficiente date privind siguranta si eficacitatea la acest grup de varsta si datorita continutului in alcool etilic.

Producator:Omega Pharma

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review