Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Algo Argila 500g
Cod produs: 5238-I19

22,00 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Algo Argila 500g
opiniile clientilor
Algo srl Italia

Producător:


Algo srl Italia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Algo Argila 500g

Algo Argila 500g

Indicatii :

Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe (ulcer/ gastrita/ colita/ enterocolita/ rectocolita/ hemoroizi/ constipatie/ pancreatite cronice/ hepatite cronice/ colecistite fara calculi/ diaree/ dizenterie);
Afectiuni renale (infectii urinare rebele/ calculi renali si nisip/mal renal/ insuficiente renale);
Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse (diabet zaharat tip II/ hiper si hipotiroidie/ noduli mamari-tumori benigne/ spasmofilie);
Tulburari ale aparatului cardiovascular (hipertensiune arteriala de origine renala/ ameliorarea circulatiei arteriale si venoase/ hipotensiune);
Afectiuni ale aparatului uro-genital (tulburari de menopauza/ dereglari ale ciclului menstrual/ fibromatoza uterina in faza incipienta/ afectiuni ale prostatei).
Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice/ migrene/ plagi/ ulcere varicoase/ bronsite/ anemii/ stari de stres/ acnee.
 
Mod de administrare :
Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani/ timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure/ de 3 ori pe zi/ cu 30 de minute inainte de mese.
Cura de intretinere se continua 4-6 luni/ luandu-se doar o doza dimineata/ timp de 10 zile consecutive pe luna.
In functie de varsta/ de stresul acumulat/ de conditiile de munca si de viata ale fiecaruia/ cura de intretinere poate varia de la 10 la 15-20 de zile pe luna sau/ in cazurile exceptionale/ cateva luni la rand fara intrerupere.
Dupa caz/ cura de baza poate fi prelungita cu 1-2 saptamani.
La prepararea argilei se va folosi numai apa de izvor/ de fantana sau apa plata.

Mod de ambalare: Cutie cu 500g argila.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review