Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Anaftin gel oral 12% 8ml

32,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Anaftin gel oral 12% 8ml
opiniile clientilor
Berlin Chemie

Producător:


Berlin Chemie

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Anaftin gel oral 12% 8ml

Contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulcerațiilor aftoase, precum și leziunilor minore provocate de aparatele și protezele dentare. De asemenea, este indicat și pentru ulcerațiile aftoase difuze.
ConÈ›ine polivinilpirolidona (PVP) È™i acid hialuronic, care formează o peliculă protectoare ce aderă la cavitatea bucală protejând zonele afectate printr-o barieră mecanică È™i ameliorând astfel durerea provocată de terminaÈ›iile nervoase expuse. Acidul hialuronic È™i Aloe vera din compoziÈ›ie contribuie la vindecarea pe cale naturală a È›esuturilor afectate.

Ingrediente:
Apă, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, gumă xantan, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, hialuronat de sodiu, aromă, clorură de benzalconiu, EDTA disodic, zaharină sodică, glicirizat dipotașic, Aloe barbadensis.

Mod de utilizare:
AplicaÈ›i 1 sau 2 picături de gel pentru a acoperi întreaga zonă a ulceraÈ›iei sau a leziunii bucale. EvitaÈ›i contactul direct dintre aplicator È™i leziune. Nu atingeÈ›i leziunea cu limba timp de cel puÈ›in 2 minute pentru a permite formarea peliculei protectoare. După fiecare aplicare, puneÈ›i la loc capacul. Pentru un rezultat optim, evitaÈ›i să mâncaÈ›i sau să beÈ›i cel puÈ›in o oră după aplicarea gelului.
Utilizați de 3 - 4 ori pe zi sau mai des, dacă este necesar.

Precauții:
Fiecare tub de Anaftin Gel trebuie utilizat numai de către un singur pacient pentru a evita contaminarea încruciÈ™ată a aplicatorului È™i a gelului. Utilizarea Anaftin Gel este contraindicată în cazul pacienÈ›ilor cu istoric cunoscut de reacÈ›ii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienÈ›i. Dacă sunteÈ›i gravidă, cereÈ›i sfatul medicului înainte de a folosi produsul. În cazul în care suferiÈ›i frecvent de ulceraÈ›ii bucale, este recomandat să cereÈ›i avizul medicului.
A nu se utiliza după data de expirare sau în cazul în care tubul pare deteriorat sau curge. A nu se lăsa la vederea È™i îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură directă. A nu se congela.

Prezentare:
8 ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review