Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Anthelios Lapte de Corp FPS 50 300ml

86,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
Anthelios Lapte de Corp FPS 50 300ml
opiniile clientilor
La Roche-Posay

Producător:


La Roche-Posay

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Anthelios Lapte de Corp FPS 50 300ml

Protectia solara ce raspunde exigentei dermatologilorUltra ProtectieUn indice de protectie FPS ridicat nu garanteaza in mod automat o protectie suficienta impotriva UVA.

Radiatia UVA poate provoca sau agrava intolerantele solare, problemele de pigmentare, afecteaza ADN-ul celulelor noastre si pot contribui la aparitia cancerului cutanat.Asocierea filtrelor brevetate MexorylA(R) SX si MexorylA(R) XL permit sistemului de filtre ANTHELIOS o protectie extrema pe ansamblul spectrului UVA/UVB, indiferent de intensitatea UV.Indiferent de indicele FPS, ANTHELIOS ofera o ULTRA PROTECTIE UVA, care merge dincolo de exigentele Europene* pentru a va proteja mai bine de efectele negative ale UVA: generarea de radicali liberi, modificarea ADN-ului celular.

Eficacitate demonstrataEficacitatea ANTHELIOS a fost demonstrata prin 20 de studii (patologii fotoinduse si fotoagravate, efectele biologice ale UVA) si raspunde exigentei dermatologilor.Texturi placute pentru fiecare tip de pieleTextura fondanta sau emulsie fluida, spray sau lapte aEUR" indiferent care este textura ce se potriveste tipului dvs de piele, aceasta nu va lasa urme grase sau senzatia de lipicios dupa aplicare.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review