Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Apa termala 150ml + 50ml CADOU
Cod produs: X07905

30,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Apa termala 150ml + 50ml CADOU
opiniile clientilor
Vichy

Producător:


Vichy

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Apa termala 150ml + 50ml CADOU
Recomandată inclusiv persoanelor cu ten sensibil.
Apa tenului frumos - calmantă, fortifiantă, regenerantă
 
Creată de natură și imposibil de reprodus prin ştiinţă, apa termală Vichy este esenţială pentru cercetarea Laboratoarelor Vichy. 
Formată în inima vulcanilor din Auvergne şi bogată în minerale benefice, această apă pentru frumuseţea pielii şi-a demonstrat în repetate rânduri proprietăţile dermatologice excepţionale în decursul secolelor.
Cu o asociere unică şi bogată de peste 15 minerale binefăcătoare şi rare, dintre care fier, potasiu, calciu, mangan sau siliciu, Apa Termală Vichy este recunoscută pentru remarcabilele sale proprietăţi de calmare, fortifiere şi regenerare, demonstrate prin 34 de teste, pe mai mult de 600 persoane, pe toate tipurile de piele, chiar şi foarte sensibile, şi sub control dermatologic.
 
Un element activ 100% pur şi natural, hipoalergenic, fără parfum sau conservanţi.
 
Deosebit de bogată în minerale, Apa Termală Vichy reîmprospătează tenul, diminuează disconfortul, calmează iritaţiile, protejează epiderma împotriva agresiunilor exterioare, întăreşte apărarea naturală şi accelerează reînnoirea celulelor cutanate.
 
După demachiere şi înainte de a aplica crema de îngrijire zilnică, pulverizaţi la 30 cm de faţă pe pielea perfect curăţată. Lăsaţi să acţioneze câteva secunde apoi uscaţi tamponând pielea delicat cu o batistă.
Poate de asemenea să fie utilizată pentru perfectarea machiajului sau pentru împrospătarea pielii pe toată durata zilei.
 
Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review