Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Aptamil AR 300g

36,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Aptamil AR 300g
opiniile clientilor
Danone Nutricia

Producător:


Danone Nutricia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Aptamil AR 300g

Ingrediente:
lactoză (din lapte), lapte degresat, uleiuri vegetale, maltodextrină, făină de roșcove, carbonat de calciu, ulei de pește, hidroclorură de L-cisteină, acid L-ascorbic, lecitina din soia, taurină, clorură de colină, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, inozitol, sulfat de zinc, uridin 5'-monofosfat de sodiu, citidin 5'-monofosfat, DL-alfa tocoferil acetat, adenozin 5'-monofosfat, inozin 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozin 5'-monofosfat de sodiu, L-carnitină, sulfat de cupru, acid pteroilmonoglutamic, D-pantotenat de calciu, sulfat de mangan, reținil palmitat, DL-alfa tocoferol, D-biotină, hidroclorură de tiamină, ciancobalamină, colecalciferol, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, fitomenadionă, selenit de sodiu.

Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructațiilor și regurgitațiilor accentuate la sugari.
Aptamil AR poate fi utilizat ca singură sursă de nutriție de la naștere până la vârsta de 6 luni, dacă sugarul nu este alăptat.

Valoare energetică per 100g de produs: 66 kcal

Prezentare:
300 gr.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review