Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Argint Coloidal Forte 500 ml
Cod produs: 22570-O39

33,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Argint Coloidal Forte 500 ml
opiniile clientilor
Aghoras Invent

Producător:


Aghoras Invent

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Argint Coloidal Forte 500 ml

Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar, si in general pentru afectiuni de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Regenerator celular, ajuta la vindecarea usoara a ranilor.

Dimensiunile foarte mici ale particulelor, tipic sub 2nm, maresc foarte mult activitatea specifica antibacteriana si antivirala a acestui produs, mai ales la folosirea sa ca apa de gura, pentru inhalatii, picaturi, sau uz extern. Datorita perfectionarii proceselor tehnologice, stabilitatea argintului coloidal Forte s-a imbunatatit semnificativ, astfel incat el poate fi utilizat fara probleme si pentru uz intern, fiind la fel de eficient (sau chiar mai eficient in anumite cazuri) fata de argintul coloidal de culoare galbena, cu particule mai mari ca dimensiuniDe notat insa ca este posibil ca persoanele mai sensibile sa nu suporte uneori gustul usor metalic/amarui al acestui produs.

Atentie: culoarea aproape transparenta nu are legatura cu concentratia particulelor, ci cu dimensiunea lor!

A se nota totusi ca transparenta nu este perfecta, culoarea fiind un gri usor opalescent, vizibil mai ales la trecerea luminii prin el, spre deosebire de produsele care nu contin in fapt aproape deloc sau chiar deloc argint, a caror aspect este perfect transparent.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review