Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Armurariu 60 comprimate (DaciaPlant)
Cod produs: X07039

19,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Armurariu 60 comprimate (DaciaPlant)
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Armurariu 60 comprimate (DaciaPlant)

Descriere

Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o planta care se foloseste de peste 2000 de ani ca remediu pentru tratarea bolilor de ficat si vezica biliara. Primele utilizari în scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de catre medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muscaturilor de sarpe. Studii de specialitate realizate asupra acestei plante au identificat în compozitia sa chimica un complex flavonoidic denumit silimarina, care reprezinta componenta biologic activa, raspunzatoare de aparitia efectului farmacodinamic . Armurariul este considerat a fi planta cu actiunea cea mai intensa si mai complexa la nivel hepatic, prezentând totodata si efecte antitoxice. Ea are capacitatea de a contracara efectele nefaste ale supradozarii unor medicamente sau ale intoxicatiilor cu substante chimice sau ciuperci.

Compozitie

Plante: armurariu (500mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

COMPOZIÅ¢IE CHIMICÄ‚:
silimarina (este un amestec format din silibina, silidianina si silicristina), flavonoli (quercetol), aminoacizi, lipide, acid fumaric,etc.

Administrare

Actiuni
ACÅ¢IUNI MAJORE:
antihepatotoxic, regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector, tonic amar, hipocolesterolemiant, sustine activitatea hepatica si renala protejând aceste organe împotriva efectelor adverse ale chimioterapiei.

ALTE ACÅ¢IUNI:
antitumoral, antiproliferativ, galactogog, neurotrofic, neuroprotector, antioxidant.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: hepatite cronice virale si metabolice, hepatita etanolica, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, tumori (hepatice, mamare, uterine, ovariene, ale prostatei, intestinale, pulmonare, ale vezicii urinare, ale pielii), intoxicatii cu ciuperci, dispepsie; se asociaza preventiv cu medicamente cu potential hepatotoxic.

Administrare
Adulti: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Tineri între 15 si18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii între 10 si14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii sub 10 ani: se recomanda cu avizul medicului, în functie de vârsta si greutate.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
alergie la Armurariu, intoleranta la lactoza.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review