Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Aspirin Plus C 20 comprimate efervescente Bayer
Cod produs: X01474

32,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Aspirin Plus C 20 comprimate efervescente Bayer
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Aspirin Plus C 20 comprimate efervescente Bayer

Prospect Aspirin Plus C comprimate efervescente

Cefalee usoare sau medii; febra/ raceli.

Durerile de cap pot fi ameliorate si fara medicamente/ precum prin miscarea in aer curat/ gimnastica de destindere/ sau alte metode.
Examinati posibilitatile sus mentionate inainte de a recurge la administrarea unui analgezic.
Aspirin plus C - este un medicament recunoscut in intreaga lume ca fiind usor de suportat.

Contraindicatii Aspirin Plus C comprimate efervescente: Se interzice administrarea Aspirin plus C cand exista un risc crescut de hemoragii.
Aspirin plus C se administreaza numai la recomandare medicala in cazul terapiei simultane cu medicamente anticoagulante (de ex. derivati ai cumarinei/ heparina)/ in insuficienta glucozo-6-fosfat-dehidrogenazei/ in astm sau alergie la salicilati/ alte antiinflamatoare/ respectiv antireumatice si substante alergene/ in tulburari gastroduodenale cronice/ insuficienta renala/ in timpul sarcinii/ in special in ultimele trei luni.
Pacientii care sufera de astm/ alergie la polen/ polipi nazali sau infectii cronice ale aparatului respirator (indeosebi) atunci cand sunt insotite de tulburari asemanatoare cu alergia la polen/ cat si pacientii care au o hipersensibilitate la analgezice si antireumatice sunt periclitati la administrarea Aspirin plus C prin crize de astm (astm de intoleranta la analgezice).
Acestor bolnavi li se administreaza Aspirin plus C numai la sfatul medicului.
Acelasi lucru este valabil si pentru bolnavii cu o hipersensibilitate fata de alte substante (reactii alergice)/ precum reactiile dermale/ pruritul sau urticaria febrila.

Ingrediente Aspirin Plus C comprimate efervescente: 1 comprimat efervescent contine:
Componente active: acid acetilsalicilic 400 mg/ acid ascorbic 240 mg.
Componente neactive esentiale: hidrogencitrat de sodiu.
Aspirin plus C contine numai o singura substanta activa analgezica - acid acetilsalicilic/ in plus/ multa vitamina C.
Principalele substante care declanseaza si amplifica in corp starea de durere poarta denumirea de prostaglandine Acidul acetilsalicilic inhiba formarea excesiva de prostaglandine/ scazand astfel sensibilitatea la durere.
Vitamina C nu poate fi sintetizata in organism/ trebuie administrata odata cu hrana. in multe situatii necesarul de vitamina C creste/ precum in cazul infectiilor/ al fumatului/ alimentatie unilaterala (regim)/ efort fizic sau psihic/ la o varsta inaintata.
Prin adaugarea substantelor alcaline/ efervescente/ se obtine o dizolvare instantanee si completa a Aspirin plus C in apa/ precum si o buna suportabilitate gastrica.
Substantele active se absorb rapid/ ajungand rapid in circuitul sangvin si pot actiona instantaneu.

Dozaj Aspirin Plus C comprimate efervescente: Daca nu exista alte indicatii medicale doza unica adulti 1-2 comprimate efervescente.
Doza unica copii peste 3 ani 1/2 - 1 1/2 comprimate efervescente.
Doza zilnica adulti max. 8 comprimate efervescente.
Doza zilnica copii max. 1-4 comprimate efervescente.
Comprimatele efervescente se dizolva complet in apa.
Aspirin plus C nu trebuie administrat pe timp lung sau in doze ridicate/ fara consultarea medicului.
Aspirin plus C trebuie administrat la copii si tineri cu boli insotite de febra/ numai la recomandarea medicala/ din cauza aparitiei sindromului Reye/ si numai atunci cand alte masuri nu au avut efecte binefacatoare.

Reactii adverse Aspirin Plus C comprimate efervescente: Rar: reactii de hipersensibilitate (bronhospasm/ eruptii cutanate); foarte rar: tulburari gastrice/ hemoragii gastro-intestinale/ o scadere a trombocitelor (trombocitopenie).
Ametelile si tinitusul pot fi/ mai ales la copii si varstnici un simptom avand drept cauza supradozarea.
In aceste cazuri se consulta medicul.
Interactiuni cu alte medicamente Se potenteaza: efectul medicamentelor anticoagulante (de ex. derivati ai cumarinei/ heparina)/ riscul hemoragiilor gastrointestinale la administrarea simultana a cortizonului/ actiunea efectelor secundare a tuturor medicamentelor antireumatice nesteroide/ efectul medicamentelor care scad glicemia (sulfonilureice)/ actiunea nedorita a metotrexatului. Scade efectul spironolactonei/ al furosemidei/ medicamente care favorizeaza eliminarea acidului uric in guta.
Nu se recomanda administrarea Aspirin plus C cu medicamentele de mai sus/ fara sfatul medicului.

Forma de ambalare Aspirin Plus C comprimate efervescente: Cutie cu 20 de comprimate efervescente.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review