Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Avent Sistem DECT de monitorizare copii SCD501

365,56 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Avent Sistem DECT de monitorizare copii SCD501
opiniile clientilor
Philips Avent

Producător:


Philips Avent

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Avent Sistem DECT de monitorizare copii SCD501

Cea mai de incredere legatura cu bebelusul dumneavoastra

Legatura esentiala cu copilul dvs.
Noul nostru sistem de monitorizare pentru copii DECT SCD501/00 ofera siguranta deplina. Furnizeaza functiile esentiale pentru un sistem de monitorizare pentru copii. Cea mai fiabila conexiune cu sunet extrem de clar si o lumina de veghe calmanta pentru dumneavoastra si bebelus.
 
Mod Smart Eco pentru economisirea automata a energiei
Modul unic Smart Eco reduce la minim automat puterea de transmisie si creste durata de viata a bateriei dvs. Cu cat sunteti mai aproape de copil, cu atat este nevoie de mai putina energie pentru o conexiune perfecta (nu este disponibil in SUA si Canada).

Siguranta cu un sunet perfect clar
Auziti cu perfecta claritate fiecare mic chicot, gangurit si sughit. Tehnologia DECT asigura calitate ridicata, sunet clar, astfel incat sa va puteti auzi copilul in orice moment.

Timp de functionare prelungit - optional
Timpul de functionare cu baterii incarcate la maximum este de pana la 24 de ore, in functie de tipul de baterii folosite si de cat de des si de mult folositi unitatea cu baterii.

Lumina linistitoare de noapte
Copilul poate fi inca nelinistit atunci cand il puneti in pat. Ajutati-l sa se linisteasca pana adoarme cu o lumina nocturna calda si senina.
 
Tehnologia DECT garanteaza zero interferente & 100% confidentialitate

Tehnologia DECT garanteaza zero interferente cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fara fir si telefoane celulare. Codarea datelor asigura o conexiune securizata si privata, astfel incat puteti fi sigur ca sunteti singurul care poate auzi copilul.

Reglati volumul dupa cum doriti
Volum variabil pentru a auzi fiecare sunet al copilului.

5 LED-uri care semnalizeaza sunete
Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului dumneavoastra, chiar daca volumul unitatii pentru parinte este oprit.
 
Raza de actiune de pana la 300 metri
Raza de actiune de pana la 50 de metri in interiorul locuintei si de pana la 300 de metri in exteriorul locuintei.
 
Unitatea pentru parinte functioneaza cu alimentare la priza sau cu baterie.
Unitatea pentru parinte functioneaza perfect atunci cand este alimentata la priza. Pentru mai multa mobilitate, puteti introduce si bateriile, pentru a o putea folosi fara cablu. Puteti introduce doua baterii alcaline nereincarcabile R6 AA de 1,5 V sau doua baterii reincarcabile R6 AA de 1,2 V.
 
Stiti intotdeauna ca sunteti conectat
Unitatea pentru parinte a sistemului de monitorizare pentru copii Philips AVENT va avertizeaza privind nivelul redus de energie al aparatului sau daca sunteti in afara ariei de acoperire.

Tip: Interfon
Raza de actiune (m): 300
Monitorizare audio: Da
Control volum: Da
Indicator acumulator descarcat: Da
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review