Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Baneocin pulbere 10 g

32,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Baneocin pulbere 10 g
opiniile clientilor
mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Baneocin pulbere 10 g

Indicatii Baneocin pulbere
-Infecții bacteriene ale pielii de mică extindere, de ex: Herpes simplex, Herpes zoster/vezicule de varicelă, impetigo contagios supurant, ulcere infectate ale gambei, eczeme infectate, dermatite fesiere (la nou-născuți) infectate cu bacterii.

-Prevenirea infecțiilor ombilicale la nou-născuți.


-După intervenții chirurgicale (dermatologice) Baneocin pudră poate fi utilizat ca adjuvant în îngrijirea postoperatorie (excizii și cauterizări, tratarea ragadelor, ruptura perineală, episiotomie, răni și cicatrice supurante).

Mod de administrare :
Se aplică un strat subțire de pudră sau unguent pe rană, acoperit eventual cu un pansament.
Posologie: În general 2-4 aplicații cu Baneocin-pudră sau 2-3 cu Baneocin-unguent pe zi, atât la adulți cât și la copii. La pacienții cu arsuri care acoperă mai mult de 20% din suprafața corpului, Baneocinul se va aplica o singură dată pe zi (în particular la pacienții cu funcții renale reduse), deoarece substanțele active pot fi absorbite. În cazul unui tratament local este recomandabil să nu se depașească o doză de 1 g de neomicină pe zi (corespunzatoare la 200 g de pudră sau pomadă de Baneocin) timp de 7 zile. În caz de repetare se va înjumătăți doza.

Contraindicații :
Hipersensibilitate cunoscută la bacitracină sau/și neomicină sau la alte antibiotice aminoglicozidice. Baneocinul nu trebuie aplicat în leziuni severe extinse ale pielii deoarece absorbția medicamentului poate cauza ototoxicitate până la pierderea auzului. Dacă există posibilitatea unei absorbții necontrolate, Baneocinul nu se va administra pacienților cu tulburări excretorii grave de origine cardiacă sau renală cât și celor cu leziuni vestibulare sau/și cohleare. În caz de timpan perforat nu se aplică Baneocin în conductul auditiv extern. Nu se aplică Baneocin pe mucoasa oculară.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review