Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Carbodigest 40 capsule

11,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
11 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Carbodigest 40 capsule
opiniile clientilor
FarmaClass

Producător:


FarmaClass

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Carbodigest 40 capsule

Compozitie:
1 capsula contine:
Carbune vegetal, anason, fenicul, uleiuri esentiale de mustetel, menta si fenicul.

 

Prezentare:
40 capsule.

 

Indicatii:
Carbodigest are o compozitie unica si echilibrata in substante biologic active, cu o actiune multipla, la nivelul tractului digestiv si intestinal, ducand la reglarea tranzitului, eliminarea gazelor intestinale,scaderea senzatiei de balonare. Este eficient in indigestia care este frecvent asociata cu starea de discomfort abdominal. Carbunele vegetal este cunoscut pentru capacitatea sa adsorbanta la nivelul tractului digestiv si intestinal, ceea ce duce la scaderea senzatiei de balonare, elimina gazele intestinale. Anasonul si feniculul contin uleiuri volatile cu efecte antiseptic la nivel intestinal, carminativ, eupeptic.
Eficacitatea produsului este marita de adaosul suplimentar de uleiuri esentiale de mustetel, menta si fenicul ceea ce face din Carbo Digest alegerea primordiala in caz de balonare, indigestie, tranzit lent, colon irirtabil.
Recomandari: Senzatie de balonare; indigestia insotita de crampe abdominale, flatulenta, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica.

 

Administrare:
1-2 capsule x 3/zi.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review