Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Cicatridina Spray 125ml

80,60 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Cicatridina Spray 125ml
opiniile clientilor
Farma-derma Italia

Producător:


Farma-derma Italia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Cicatridina Spray 125ml

Când ne ranim, organismul nostru reacționeaza si trimite acidul hialuronic spre locul ranii.

Cantitatea suficientă și trimisă din timp de acid hialuronic garantează o cicatrizare rapidă, sănătoasă și estetică. Foarte des factorii externi duc la contaminarea și infectarea plăgi. În cazul unor boli cronice și stres, organismul nu poate furniza cantitate suficientă de acid hialuronic din timp.  Acest aspect cauzează complicații, cum ar fi cicatrizarea  lentă a plăgii  cu infecție frecventă și indepărtarea secreției purulentă, creșterea durerii și inflamației, cicatrizarea dură și inestetică.  De aceea adăugarea locală a acidului hialuronic este necesara pe locul plăgii.  Acest lucru asigură o cicatrizare din timp, sanătoasă și estetică.

Ce este unic la acțiunea Cicatridinei spray?

Pulverizat spray-ul se împarte în două straturi – cel superior asigură uscarea secreției și sîngelui din rană, iar cel inferior se răspăndește și formează un film asupra suprafaței plăgii, astfel încât procesul de cicatrizare rapidă să începe. Cicatridina spray asigură două efecte împreuna – pe de o parte servește ca un agent pentru cicatrizarea plăgii, iar pe de altă parte  asigură cicatrizare estetică, care face utilizarea altor produse inutilă.

Care este compoziția Cicatridinei spray?
Cicatridina spray este o formulă special dezvoltată și patentată, care conține:
Acid hialuronic – care are capacitatea unică de a lega moleculele de apă, de a activa procesul de recuperare, de a stimula regenerarea țesutului și de a accelera procesul de cicatrizare ale plăgilor superficiale și profunde, suprimă procesul de inflamație.
Vitamina E – un antioxidant puternic, stimulează reînnoirea celulelor, protejează pielea de influențele agresive externe și menține echilibrul natural și elasticitatea.
Ulei esențial de Arbore de Ceai – are acțiune antiseptică și antifungică puternică care distruge bacteriile patogene.  
Ulei de migdale dulci – are acțiune antiinflamătoare și analgezică, recuperează elasticitatea a țesuturilor și stimulează epitelizarea pielii si mucoaselor.
Ulei esențial de Lămâie – are acțiune antiseptică și antiinflamătoare.

Când se aplică Cicatridina spray?
Traume din modul de viața:
✿ răni;
✿ tăieturi;
✿ zgârieturi;
✿ arsuri;
✿ macerare între ridurile pielii în caz de transpirație.

Traume la copii:
✿ răni;
✿ tăieturi;
✿ zgârieturi;
✿ arsuri;
✿ dermatită de scutec.

Cicatridina spray are acțiune foarte bună în caz de erupții cutanate (dermatită de scutec) la copii mici, are o tolerabilitate excelentă și asigură protecție îndelungată.
Utilizați Cicatridina spray pentru o cicatrice maximal estetic la femei după naștere prin cezariană.

Ulcere de decubit:
✿ Tot feluri de leziuni cutanate atrofice (ulcer postflebitic, dermită de stază, ucler diabetic, ulcer varicos, etc.);

Plăgi chirurgicale:
✿ primare și secundare (inclusiv plăgi deschise)
Abraziuni și lacerații.

Cicatridina spray este o parte obligătorie pentru trusa dvs de acasă

Indicații: tratament adjuvant în procesele reparative ale rănilor superficiale și adânci (abraziuni, lacerații, arsuri, leziuni chirurgicale, escare și ulcerații).

Compoziție:
Octenilsuccinat de amidon și aluminiu, hexametildisiloxan, ulei de migdale dulci, vitamina E acetat, acid ximeninic, ulei esenlial de lămaie, ulei esențial din arbore de ceai, hialuronat de sodiu, butan, isobutan, propan.

Instrucțiuni de utilizare:
Se recomandă curățarea în profunzime a zonei care urmează să fie tratată, înainte de fiecare aplicare. Înainte de fiecare activare, pentru a facilita amestecarea pulberii, agitați bine până când se aude sunetul bilei în interiorul flaconului. Pulverizați ținând flaconul drept, la o distanță de 10-15 cm, în așa fel încât produsul să fie pulverizat direct pe porțiunea de tratat. Repetați de 2-3 ori pe zi.

Contraindicaţii:
Hipersensibilitate cunoscută la unul sau mai multe ingrediente.

Producator:
Farma-Derma Italia

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review