Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Clafen Rapid 11,6mg/g gel 40g

10,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Clafen Rapid 11,6mg/g gel 40g
opiniile clientilor
Antibiotice Iasi

Producător:


Antibiotice Iasi

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Clafen Rapid 11,6mg/g gel 40g

Indicatii:
Clafen Rapid gel conţine substanţa activă diclofenac dietilamină care face parte din grupul de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Este special creat pentru a fi absorbit în piele prin masaj.

Acest medicament se utilizează astfel:
Adulţi şi adolescenţi (cu vârsta de 14 ani şi peste):
- Ameliorarea durerii, inflamaţiei şi edemului în:
- traumatisme ale ţesuturilor moi: traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor, de exemplu luxaţii, entorse, echimoze, dureri de spate;
- forme localizate ale reumatismului abarticular: tendinită (de exemplu epicondilită laterală), bursită, sindromul umăr-mână şi periartrită;
Doar pentru adulți (cu vârsta de 18 ani și peste)
- Ameliorarea durerii în cazul unor forme localizate, uşoare-moderate de reumatism degenerativ, de exemplu osteoartrită periferică (degete, genunchi) sau ale coloanei vertebrale.
Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Contraindicatii:
Nu utilizați Clafen Rapid:
-dacă sunteţi alergic la diclofenac dietilamină sau la alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauţii:
Înainte să utilizaţi Clafen Rapid, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.

Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă,adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.

În timpul primului şi celui de-al doilea trimestru de sarcină, utilizaţi diclofenac dietilamină numai dacăv-a recomandat medicul, în cea mai mică doză și o perioadă cât mai scurtă de timp.
Nu utilizaţi diclofenac dietilamină în timpul celui de-al treilea trimestru de sarcină pentru că poateafecta fătul sau poate crea probleme la naștere.
În timpul alăptării, acest medicament trebuie utilizat numai la recomandarea medicului, întrucât diclofenacul trece în cantităţi mici în laptele matern. Totuşi, Clafen Rapid gel nu trebuie aplicat pe sâni de către mamele care alăptează, nici altundeva pe suprafeţe mari de piele sau pentru o perioadă mai mare de timp.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Diclofenac dietilamină nu are nicio influenţă sau are influenţă neglijabilă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
 
Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Diclofenac dietilamină este destinat administrării pe piele.

Adulţi, adolescenţi cu vârsta peste 14 ani:
Doza recomandată depinde de mărimea zonei dureroase: 2 g - 4 g diclofenac (o cantitate care variază de la mărimea unei cireşe la cea a unei nuci), de 3-4 ori pe zi. Această cantitate este suficientă pentru a trata o suprafaţă de aproximativ 400-800 cm².

Pacienţi vârstnici (cu vârsta peste 65 de ani):
Poate fi utilizată doza recomandată pentru adulţi.

Utilizarea la copii şi adolescenţi:
Siguranţa la copii cu vârsta sub 14 ani nu a fost încă stabilită.

Mod de administrare:
Aplicaţi medicamentul pe suprafaţa afectată de 3 sau 4 ori pe zi. Masaţi uşor, până la absorbţia completă.
După aplicare, este obligatoriu să spălaţi mâinile, cu excepţia cazului în care acestea reprezintă zona care trebuie tratată.
Dacă acest medicament este necesar pentru tratamentul durerii pe o perioadă mai mare de 7 zile sau dacă simptomele se înrăutăţesc, consultaţi-vă cu medicul dumneavoastră.
Acest medicament poate fi utilizat ca agent de cuplare în tratamentul cu ultrasunete.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este: diclofenac dietilamină. Un gram gel conţine diclofenac dietilamină 11,6 mg/g.
- Celelalte componente sunt: carbomer, dietilamină, cocoil caprilocaprat, parafină lichidă, macrogol cetostearil eter, alcool izopropilic, propilenglicol, ulei de lavandă, apă purificată.

Prezentare:
40 g

Puteti consulta prospectul acestui medicament aici: Clafen rapid gel
Puteti raporta o reactie adversa la acest medicament aici: Reactie adversa Clafen Rapid gel

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review