Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
ColaFast Colagen Rapid 30 capsule

37,10 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
ColaFast Colagen Rapid 30 capsule
opiniile clientilor
Good Days Therapy

Producător:


Good Days Therapy

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

ColaFast Colagen Rapid 30 capsule

Colagenul este proteina care se găsește în cea mai mare concentrație în corpul uman-aproximav 30% din totalul proteinelor; este responsabilă de menținerea legăturii celulelor din întregul organism, oferind sprijin structural, rezistență și elasticitate (în combinație cu elastina): se găsește în piele, ligamente, cartilaje, tendoane, mușchi, țesut osos, vase de sânge, discuri intervertebrale, tractul gastro-intestinal și chiar și la nivelul corneei ochiului. Colagenul este întâlnit în matricea extracelulară-o rețea complexă de macromolecule care determină proprietățile fizice ale țesuturilor.
Produsul ColaFast® Colagen Rapid combină 3 tipuri de colagen și este îmbogățit cu vitamina C, pentru absorbție ridicată: Colagen Cartidyss ®-formulă patentată extrasă  din cartilaj de pisică de mare (sursă marină de calitate superioară), Colagen Collys®-formulă patentată extrasă din pește (sursă marină de calitate superioară) și colagen nativ de tip II (colagen nativ, nedenaturat în formă de triplu helix). Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a pielii.

Colagen Cartidyss®, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară, derivat din cartilajul de pisică de mare, care are o mărime a particulei de 3000 de Daltoni. Absorbția sa ridicată este datorată atat sursei marine cat si asocierii cu vitamina C, oferind astfel colagenului capacitate superioară de absorbție și contribuind la rezistența articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. Fibrele de colagen de tip II se gasesc in forma de fibrile cu lunginea de 20 nm(nanometri) și mențin forma cartilajului, prevenind deformarea sa și asigurand rezistență la compresie.

Colagen Collys®, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară care are mărimea particulei de colagen de 2000 de Daltoni. Este extras  din cartilaj de pește (sursă marină), oferind colagenului capacitate superioară de absorbție. Colagenul Collys® formează fibre de lungime de la 1 la 20 microni, care se regasesc în structuri precum tendoanele, ligamentele și pielea, contribuind la rezistența lor. Colagenul extras din pește are o structură aproape identică cu cea a colagenului uman.

Vitamina C permite o absorbție mai bună și ajută la formarea normală a colagenului.

Formulele brevetate Collys® și Cartidyss® din ColaFast® Colagen Rapid au o absorbție crescută și o biodisponibilitate excelentă față de alte tipuri de colagen.

Ingrediente: agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan; Colagen Cartidyss® (proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare) 33,33mg; Colagen Collys® (proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă din peștemarin) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg; emulsifiant: stearat de magneziu; colagen nativ tip II 0,5mg.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid. În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare: Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule a 524,9g (Greutate netă 15,75 g)

Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la pește sau/și pisică de mare sau la oricare dintre componentele preparatului. Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice (pește și pisică de mare).

Producător: Partners Inc., 1stCanadian Place, Ontario, Canada, exclusiv pentru Biopol gn sro, Praga, Cehia, divizia europeană a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review