Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Detrical Vitamina D 2000 UI 60 comprimate

20,99 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Detrical Vitamina D 2000 UI 60 comprimate
opiniile clientilor
Zdrovit

Producător:


Zdrovit

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Detrical Vitamina D 2000 UI 60 comprimate

O expunere zilnică de 10-15 minute este suficientă pentru sinteză, interval în care vitamina produsă sub efectul razelor solare poate acoperi până la 80% din necesarul zilnic. În scopul de a furniza organismului o doză suficient de mare de vitamina D, nu este nevoie de o expunere îndelungată la soare.

Câteva ore de stat la plajă în timpul vacanței de vară nu duc la creșterea cantității de vitamina D la nivelul pielii. În ciuda faptului ca organismul nostru absoarbe vitamina D sub influența soarelui, resursele obținute în acest fel se epuizează rapid.

Vitamina D3 trebuie utilizată:

- în lunile de toamnă și de iarnă, în perioada septembrie-aprilie

- pe tot parcursul anului, în cazul în care pe timpul verii nu s-a asigurat o expunere adecvată la soare, care să permită sinteza în piele

- pe întregul parcurs al anului, pentru persoanele în vârstă (peste 65 de ani), deoarece eficacitatea sintezei vitaminei D în piele este redusă în cazul seniorilor

Vitamina D în alimente: cele mai bune surse naturale de vitamina D sunt uleiul de pește și peștele. Din păcate, consumăm aceste produse în cantități mult prea reduse, iar în dieta copiilor mici sunt utilizate încă insuficient. Se recomandă să se consume zilnic pește fiert sau la grătar. În produsele lactate, cantitatea de vitamina D este prea mică pentru a satisface nevoile organismului.

Mod de utilizare: 1 comprimat pe zi.

1 comprimat de 320 mg conţine: 50 µg (2000 UI) vitamina D3 (1000 %*)

Prezentare: 60 comprimate filmate
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review