Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Echinacea Forte comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU
49,00 Lei

24,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Echinacea Forte comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Echinacea Forte comprimate Dacia Plant 1+1 CADOU

Forma de prezentare: 2 flacoane x 60 comprimate

ECHINACEA FORTE este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului imunitar

 Ingrediente/comprimatechinacea (Echinacea purpurea) – extract hidroalcoolic 5:1 din părți aeriene (400 mg); celuloză microcristalină; echinacea (Echinacea purpurea) – pulbere din părți aeriene (200 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris) (5 mg).

DESPRE IMUNITATE:
Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a opune rezistenţă în faţa agenţilor patogeni. Imunitatea poate fi clasificată în: imunitate naturală (obţinută încă de la naştere) şi imunitate dobândită care, la rândul ei, este de două tipuri: pasivă şi activă.
Imunitatea pasivă se obţine prin: 
- transferul de anticorpi din sângele mamei la nou-născut (copilul se naşte cu imunitate antiinfecţioasă, pe care însă o pierde treptat în 3-6 luni după naştere);
- alăptare (anticorpii materni se transmit prin lapte, procesul de alăptare contribuind astfel la creşterea rezistenţei antiinfecţioase a sugarului);
- administrarea de seruri imune şi/sau imunoglobuline umane; durata imunităţii astfel obţinute este temporară (14-21 de zile).
Imunitatea activă se obţine:
- în mod natural (după trecerea printr-o boală infecţioasă)
- în mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunităţii cu produse naturale reprezintă o metodă activă de creştere a imunităţii pentru toate liniile: celulară, umorală, specifică şi nespecifică (complement, lizozim, interferon etc).
Disfuncţiile care apar la nivelul sistemul imunitar pot fi de 2 tipuri: de deficit (deficienţele imunitare) sau de exces (alergiile şi afecţiunile autoimune).  Deficienţele imunitare scad rezistenţa organismului la infecţii care, în acest mod pot fi mult mai uşor contactate. Scăderea imunităţii, în general, lasă organismul descoperit în faţa afecţiunilor, putând fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii, virusuri, ciuperci), motiv pentru care apare necesitatea stimulării mecanismelor naturale de apărare, ce poate fi realizată prin administrarea de plante imunostimulente.

DESPRE  ECHINACEA:
Echinacea face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă perenă, la care florile apar individual la vârful tulpinii, având petale de culoare alb, roz sau roşu şi un disc roşu-maroniu central. Echinacea a fost utilizată de amerindieni ca remediu pentru tratarea rănilor şi a muşcăturilor de şarpe, ea fiind preluată de coloniştii americani şi introdusă în arsenalul lor terapeutic în anul 1800. În medicina tradiţională echinacea se folosea pentru întărirea imunităţii organismului.

Contribuie la:

 Funcţionarea normală a sistemului imunitar (susţine organismul în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor şi sistemelor (respirator, urinar, digestiv etc.).

Administrare:

  •  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 

    Copii între 10 şi 14 ani: câte 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. 
    Copii între 5 şi 9 ani: câte ¼ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Contraindicatii:

Transplant de organe, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review