Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Elevit 2 30 capsule moi

68,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Elevit 2 30 capsule moi
opiniile clientilor
Bayer

Producător:


Bayer

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Elevit 2 30 capsule moi

Pentru perioada de sarcina incepand din saptamana a 13-a.

Multuvutamine, minerale si DHA pentru dezvoltarea sanatoasa a viitorului nou-nascut.

Elevit 2 este o formula completa, care contine 12 vitamine, 6 minerale, oligoelemente si 200mg de DHA/Omega-3. Elevit 2 contine, de asemenea, *Metafolin - forma biologic activa a acidului folic, care ajuta tesutul matern sa se dezvolte in timpul sarcinii (de exemplu placenta).

Elevit 2 a fost dezvoltat special pentru nevoile dumneavoastra din timpul celui de-al doilea si al 3-lea trimestru de sarcina.

*Metafolin este o marca inregistrata MerckKGaA, Germania.

DHA este un acid gras polinesaturat apartinand grupuluo Omega-3. DHA contribuie la dezvoltarea normala a vederii si a creierului viitorului nou-nascut.

Uleiul de peste Meg 3 este sursa speciala de DHA utilizat in Elevit 2. Uleiul este fabricat in rafinarii specializate in producerea uleiului de peste, in conformitate cu cele mai bune practici de fabricatie, si indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si puritate.

Administrare:

1 capsula/zi, in perioada de sarcina incepand cu saptamana a 13-a.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Producator:

Bayer

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review