Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Hegor Sampon fortifiant anti-cadere 150ml

37,50 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Hegor Sampon fortifiant anti-cadere 150ml
opiniile clientilor
Hegor Dermatologie

Producător:


Hegor Dermatologie

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Hegor Sampon fortifiant anti-cadere 150ml

Sampon impotriva caderii parului

Indicatii:  in asociere sau dupa o ingrijire impotriva caderii parului, igiena parului devitalizat cu scalp afectat sau anemiat

Firul de par traieste si moare conform unui ciclu natural care dureaza intre 3 si 5 ani. Este deci normal sa pierdem fire de par insa la o pierdere mai mare de 100 fire pe zi caderea este excesiva si trebuie actionat repede pentru a nu se agrava.

Compozitie:

  •     Siliciu organic – restabileste schimbul celualar si reactiveaza circulatia sangelui exercitand o actiune stimulanta pe zona germonativa a parului, confirmata de numeroase studii.
  •     Lipoproteinele de ovaz – agenti de spalare blanzi si activi reparatori creaza prin afinitatea cu keratina un film protector ce mentine integritatea parului si il revitalizeaza.
  •     Alfa hidroxii acizii actionand asupra reinnoirii celulare stimuleaza si amelioreaza oxigenarea scalpului.


Rezultate: un scalp mai sanatos, par mai suplu, ai tonic si mai multa stralucire,redau volum si dinamism in totalitate parului.

Utilizare: recomandat mai ales parului si scalpului care au nevoie de o ingrijire specifica inainte de agravarea problemelor sau complementar ca produs de igiena in timpul tratamentului cu Hegor Lotiunea impotriva caderii parului. Baza de spalare blanda pt uz frecvent, dupa necesitate.

Pentru optimizarea efectului lasati samponul sa actioneze cateva minute inainte de clatire. Toleranta buna si buna adaptare a produsului sub control dermatologic spitalicesc.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review