Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Herbagetica Alergonat 30 cps

17,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Herbagetica Alergonat 30 cps
opiniile clientilor
Herbagetica

Producător:


Herbagetica

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Herbagetica Alergonat 30 cps

Alergonat are în componența sa extracte de plante cu o acțiune antiinflamatoare, antihistaminică şi imunomodulatoare, ajutând organismul să facă faţă faţă agresiunilor fizice şi biologice.

Contribuie la:

-funcţionarea normală a sistemului imunitar
-calmarea şi reducerea simptomelor reacţiilor alergice
-reducerea inflamaţiilor
-intensificarea diurezei şi a tranzitului intestinal
-detoxifierea organismului
-imunomodulator


Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Ce este extractul pulbere? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Principalele ingrediente active ale acestui supliment sunt patru extracte pulbere:

Extractul de Trei fraţi pătaţi este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală, eficienţa sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor auto-imune, în dermatita atopică. Conţine flavonoizi, vitaminele C şi A, carotenoizi, este un puternic detoxifiant, neutralizează radicalii liberi din sânge şi este diuretic. Reglează sistemul imunitar şi diminuează episoadele alergice.


Extractul de Acerola, o sursă bogată în vitamina C, este un foarte bun antihistaminic, ajutând la reglarea activităţii sistemului imunitar. Stimulează formarea celulelor albe, partea sistemului imunitar care distruge particulele străine, şi controlează producţia de interferon, responsabil cu protecţia împotriva infecţiilor virale. Acerola conţine de 65 de ori mai multă vitamina C decât o portocală.

Extractul de Cicoare are, de asemenea, efect antialergic, fiind şi un puternic depurativ natural, ajutând la eliminarea toxinelor din organism şi normalizând astfel reacţiile sistemului imunitar. Cicoarea favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase şi îmbunătăţeşte producţia de celule ale sistemului imunitar.

Extractul de Lemn-dulce este cunoscut drept „cortizonul natural”, datorită uimitorului său efect antiinflamator şi antialergic, care îl recomandă în toate afecţiunile în care este implicat sistemul imunitar. Merită menţionat şi faptul că, spre deosebire de cortizonul si corticoizii de sinteză, extractul de Lemn dulce nu reduce imunitatea, ci din contră o stimulează, având o acţiune extrem de fină şi nuanţată. Întăreşte organismul, ajutându-l să lupte împotriva răcelii şi calmează alergiile. Este foarte eficient în eliberarea căilor respiratorii de secreţii şi în calmarea tusei.

Acţiunea acestor extracte este potenţată şi de pulberea de Urzică, Coada calului şi Anghinare. Urzica, datorită proprietăţilor antihistaminice şi antiasmatice, este folosită în tratarea rinitei alergice şi a astmului alergic. Decongestionează căile respiratorii, uşurează respiraţia, reduce mâncărimile şi secreţiile. Coada calului, planta cu cele mai puternice efecte diuretice, acţionează ca un antiseptic şi antimicrobian. Anghinarea are o acţiune detoxifiantă puternică, accelerând tranzitul şi eliminând toxinele din organism.


Adjuvant în:


-alergie oculară
-alergie respiratorie (febra fânului, alergie la praf etc.)
-alergie digestivă
-alergie cutanata
-dermatită atopică, atopie

 

Compoziție per 1 capsulă:

Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor) extract 4:1                                                               86,10 mg 
Urzică (Urtica dioica) pulbere din rădăcini                                                              42,90 mg 
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizină                   21,30 mg 
Coada calului  (Equisetum arvense) pulbere din părţi aeriene                                   42,90mg 
Lemn-dulce   (Glycyrrhiza glabra) pulbere din rădăcini                                            42,90 mg 
Acerola  (Malphigia glabra) extract standardizat cu 17% vitamina C naturală            21,30 mg  
Anghinare   (Cynara scolymus) pulbere din frunze                                                  21,30 mg 
Cicoare  (Cichorium intybus) extract 4:1                                                                21,30 mg


Administrare adulti: cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
Administrare copii: cate 1 capsula de 2 ori pe zi.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review