Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Herbagetica Olivo Forte 30 cps

15,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Herbagetica Olivo Forte 30 cps
opiniile clientilor
Herbagetica

Producător:


Herbagetica

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Herbagetica Olivo Forte 30 cps

Ingredientul de bază al acestui produs este extractul de frunze de măslin – un adevărat fenomen medical datorită frunzelor care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate.

Contribuie la:

-stimularea sistemului imunitar
-protejarea sistemului cardiovascular
-menţinerea concentraţiei normale de glucoză din sânge
-creşterea capacităţii antioxidante a organismului
-protejarea organismului în cazul radioterapiei

Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), prin procesul numit atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decât simpla pulbere de plantă.

Extractul de Frunze de Măslin şi imunitatea:

Efectul imunostimulent al acestui remediu este atât de puternic, încât chiar și în cazul bolnavilor de SIDA, ingerarea de doze mari de extract de măslin a dus la redresări spectaculoase ale numărului de celule imunocompetente, dar și a capacității de apărare a organismului în ansamblu. Principiile active pe care aceste frunze le conțin sunt printre cele mai bune antiinfecţioase din lume. Oleuropeina este o componentă unică a frunzelor de măslin, care oferă acel gust caracteristic, înţepător şi astringent. Proprietăţile antioxidante, antiinflamatorii şi de combatere a bolilor se datorează oleuropeinei.

Acest remediu nu interferează negativ cu acțiunea antibioticelor, antifungicelor sau a antiviralelor de sinteză, fiind un ajutor valoros în practic orice tip de infecție, de la banala răceală, până la infecțiile intraspitalicești bacteriene sau fungice, atât de greu de tratat pe cale clasică.


Adjuvant în:

-diabet de tip I şi II

-ateroscleroză
-hipertensiune
-ischemie cardiacă, aritmie cardiacă
-deficienţe imunitare
-gripe
-hepatită virală B
-toxiinfecţie alimentară
-colesterol şi trigliceride mărite
-nefrită, pielită, infecţie HIV
-infecţie herpetică
-TBC, pneumonie
-cistita
-infecţii digestive virale, bacteriene

-infectii intestinale
-scaderea glicemiei


Extractul de Frunze de Măslin şi tensiunea arterială:

Studiile au demonstrat că oleuropeina din frunzele de măslin are capacitatea de a reduce tensiunea în pereţii vaselor de sânge şi de a le dilata, ceea ce, în cele din urmă, duce la scăderea tensiunii arteriale. Extractul din frunzele de măslin poate fi folosit atât pentru tratarea hipertensiunii, cât şi pentru prevenire. Menţine sănătatea vaselor de sânge şi micşorează riscul apariţiei accidentelor vasculare.

Extractul de Frunze de Măslin şi diabetul:

S-a demonstrat că funzele de măslin scad glicemia prin mai multe mecanisme. Încetinesc digestia amidonului în zaharuri simple, reduc absorbţia glucozei la nivel intestinal şi creşte absorbţia glucozei din sânge în ţesuturi. Protejează ţesuturile de daunele oxidative care apar atunci când zahărul se leagă de proteine. De asemenea, cresc nivelul altor oxidanţi naturali în corp, mărind gradul de protecţie.

Frunzele de măslin sunt un tratament eficient în cazul triunghiului morţii: diabet, colesterol şi tensiune. Relaţia dintre ele este complexă, nu numai că aceste afecţiuni se pot agrava una pe alta, dar pot creşte efectele adverse care duc la apariţia bolilor de inimă.


Compoziție per 1 capsulă:

Frunze de Măslin (Olea europaea) extract standardizat cu 20% oleuropeină                  200 mg 
Frunze de Măslin (Olea europaea) pulbere din frunze                          200 mg


Administrare adulti: cate 1 capsula de 4 ori pe zi.
Administrare copii: cate 1 capsula de 3 ori pe zi.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review