Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Herbagetica Vitamina C Organica 30 cps

15,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Herbagetica Vitamina C Organica 30 cps
opiniile clientilor
Herbagetica

Producător:


Herbagetica

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Herbagetica Vitamina C Organica 30 cps

Cercetătorii au identificat în extractele naturale bogate în Vitamina C Organică cofactori, sub­stanţe (flavonoide, antociani, acizi organici) care pe de o parte îmbunătăţesc simţitor asimilarea acestei vitamine de către organism, iar pe de altă parte potenţează acţiunea sa terapeutică foarte mult.

Contribuie la:

funcţionarea normală a sistemului imunitar
minimizarea alergiilor
reducerea inflamaţiilor articulare, crescând mobilitatea
funcţionarea normală a sistemului cardiac
menţinerea concentraţiei normale de fier în organism
stimularea producţiei de colagen
menţinerea valorilor normale de glucoză şi colesterol în sânge
protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, fizic şi psihic


Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):


Extractul pulbere este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin proces de atomizare. Această pulbere, un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul pulbere este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere din plantă.

Diferența dintre Vitamina C Organică și alte forme de Vitamina C:

Cu toții ar trebui să cunoaștem diferența dintre vitamina C organică și vitamina C de sinteză, denumită și acid ascorbic. Deși multă lume crede că acidul ascorbic e doar o altă denumire a vitaminei C, de fapt vorbim de două lucruri total diferite.

Vitamina C organică se găsește în natură, în plante și reprezintă un complex complet de elemente, cum ar fi: bioflavonoide, vitamina P, factorul K, factorul J, factorul P, tirozinaza, ascorbinogen și acid ascorbic.

Vitamina C de sinteză sau acidul ascorbic nu se regăsește în natură, ea se produce doar în laborator. Acidul ascorbic reprezintă doar stratul exterior al complexului complet numit vitamina C.

Organismul nostru poate beneficia de vitamina C, doar atunci când aceasta conține toate elementele. Deoarece vitamina C sintetică conține doar acidul ascorbic, organismul nostru trebuie să folosească celelalte elemente din rezerva proprie ori, acidul ascorbic va fi complet eliminat prin urină.

Acidul ascorbic, varianta sintetizată a vitaminei C este foarte eficient în lupta împotriva bacteriilor din stomac, paraziților și ciupercilor, însă, din păcate nu face diferența între bacteriile sănătoase și cele nesănătoase din organism.

Acerola şi măceşele sunt fructele cu cel mai mare conţinut de Vitamina C, având de 40 de ori mai multă Vitamina C decât lămâia şi de 10 mai multă Vitamina C decât coacăzele negre.


Adjuvant în:

alergie, astm, febră
gripă, viroze respiratorii, infecții respiratorii bacteriene (inclusiv pneumonie, TBC)
boli tumorale

boala coronariană, hipertensiune, tromboză, accident vascular (prevenire, ameliorarea sechelelor)
anemie feriprivă, anemie hemolitică
diapet și complicațiile sale
sarcină, alăptare
fragilitate capilară, circulație periferică deficitară, neadaptare la frig
artrită, fracturi, osteomielită
expunere la noxe: pulberi de metale grele, vapori de solvenți, gaze de ardere bogate în gudroase sau monoxid de carbon, fum de țigară, etc.
efort fizic prelungit, activitate intelectuală intensă
fibromul uterin


Beneficiile Vitaminei C:

Este recunoscută, de asemenea, pentru beneficiile din sectorul de frumuseţe: ajută la tratarea vergeturilor şi la menţinerea elasticităţii pielii prin formarea colagenului, opreşte acţiunea radicalilor liberi care îmbătrânesc prematur celulele şi tonifiază epiderma.

Este utilă în cazul asteniei, acidul ascorbic având efect tonic, dar şi în cazul insomniilor ori anxietăţii, deoarece contribuie la sintetizarea serotoninei, substanţă responsabilă pentru stările de calm şi fericire.

Are un rol important în stimularea sistemului imunitar prin creşterea rezistenţei faţă de viruşi şi bacterii şi are capacitatea de a reduce inflamaţiile.

Contribuie la menţinerea nivelului presiunii sângelui şi a vitalităţii vaselor de sânge. Nu în ultimul rând, ajută la menţinerea nivelului colesterolului în limitele normale.

Este bine de ştiut faptul că administrarea antibioticelor reduce absorbţia de Vitamina C, de aceea este indicat ca în perioada respectivă să fie consumată în cantităţi mai mari.


Compoziție per 1 capsulă:

Acerola  (Malphigia glabra)
extract standardizat cu 17% vitamina C (furnizând 20,4mg vitamina C/25,5% VNR)                                 120 mg 
Păducel  (Crataegus oxyacantha/Crataegus monogyna) pulbere din fructe                                          140 mg 
Măceş  (Rosa canina) pulbere din fructe                                  140 mg

Administrare adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.
Administrare copii: 1 capsula de 2 ori pe zi.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review