Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
HERO Baby Premium Lapte Nutrasense 2 800g 6-12 luni

66,50 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
HERO Baby Premium Lapte Nutrasense 2 800g 6-12 luni
opiniile clientilor
Hero Baby Espana

Producător:


Hero Baby Espana

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

HERO Baby Premium Lapte Nutrasense 2 800g 6-12 luni

 NOU! Ultima generație de formulă de lapte pentru sugari. Doar laptele matern este mai bun! Laptele matern este cel mai bun aliment pentru bebelusi. Compozitia lui este unica, completa, este natural si nu poate fi replicat industrial. Specialistii Institului de Nutritie Hero Group au reusit sa dezvolte o gama de formule de lapte apropiate de laptele matern: Hero Baby Nutrasense Premium cu Lipilat. Ce inseamna Lipilact? Lipilact este o combinatie unica de lipide din lapte si alti compusi bioactivi similari cu cei prezenti in laptele matern avand rolul de a imbunatati dezvoltarea cognitiva si imunitara a sugarilor. Din ce este compus Lipilact? Grasimi din lapte si MFGM (membrama globulelor de grasimi din lapte) - continute in cantitate mare si de laptele matern si este o sursa de neinlocuit de compusi bioactivi, un complex de proteine si lipide care au un rol important in dezvoltarea cognitiva si a sistemului imunitar al copiilor.
Mod de preparare
1. Spălați și ștergeți bine mâinile înainte de pregatirea biberonului. 2. Sterilizați biberonul, tetina și restul ustensilelor folosite la prepararea laptelui. 3. Turnați în biberon 240ml de apă fiarta și racită până la 40°C si 8 masuri de formula de lapte praf. 4. Adăugați în biberon numărul corespunzător de măsuri rase conform tabelului de dozaj de Hero Baby Nutrasense Formulă de Lapte pentru Sugari. 5. Utilizați exclusiv lingurița de dozaj atasată in interiorul capacului pentru a măsura cantitatea corectă de lapte. 6. Închideți biberonul, agitați până la dizolvarea completă și verificați temperatura înainte de a hrăni bebelușul.
Ingrediente: Lactoză, maltodextrină, ulei vegetal (floarea soarelui, rapiță, palmier și cocos), lapte degresat, concentrat din proteine din zer, grăsimi din lapte, prebiotice galacto -oligozaharide (GOS), minerale (citrat de potasiu, fosfat de calciu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, hidroxid de calciu, clorură de potasiu, sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan, iodură de potasiu), emulsificatori (lecitină de soia), vitamine (C, E, niacină, acid pantotenic, B1, B6, A, B2, acid folic, K, biotină, D3 și B12), ulei de pește, ulei de ciuperci, (ulei fungic) taurină, clorură de colină, inositol și L-carnitină. Foarte important Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Nu va fi utilizat ca înlocuitor al laptelui matern în primele 6 luni de viață. Se recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni pentru asigurarea necesarului nutrițional zilnic, cât și suportului imunologic specific acestei vârste. Hrănirea cu formulă de lapte trebuie începută doar dacă lactația maternă nu este posibilă sau este insuficientă si numai după consultarea unui medic din sistemul de sănătate pentru o instruire specializată. Prepararea, depozitarea, dozarea sau utilizarea necorespunzătoare pot altera calitățile nutriționale ale produsului, putând afecta sănătatea.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review