Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Isomar spray pentru nas si urechi 100ml
32,50 Lei

26,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12.99 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Isomar spray pentru nas si urechi 100ml
opiniile clientilor
Euritalia Pharma

Producător:


Euritalia Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Isomar spray pentru nas si urechi 100ml

Isomar spray, solutie isotonica si fiziologica de apa de mare pentru igiena zilnica a nasului copiilor si adultilor, se recomanda si pentru igiena urechilor. Apa de mare este recoltata din zona Liguria de la 3.5 mile departe de tarm si de la 6 m adancime.

Compozitie: solutie isotonica si stabilizata de apa de mare suficient de mineralizata pentru 100ml, gaz propulsor inert Nitrogen.

Recomandari: in caz de raceala, tuse, bronsita, sinuzita, astm, alergii si pentru persoanele care lucreaza in spatii inchise mai ales in prezenta pulberilor si a inhalantilor toxici. Este indispensabil pentru persoanele care au suferit operatii nazale si pentru persoanele care sforaie ( sforait acut sau cronic). Este in special recomandat in perioada varstei pediatrice incepand cu primul an pana la femeia insarcinata si in timpul perioadei de alaptare.

Isomar spray prin actiunea caracteristica de fluidizare poate fi folosit zilnic pentru a creste umiditatea mucoasei nazale.

In cazul copiilor care nu-si pot sufla singuri nasul Isomar ajuta sa se pastreze curate marinele, in cazul adultilor favorizeaza un drenaj mai bun al mucoasei nazale.

Isomar spray datorita actiunii fiziologice este cel mai bun produs pentru utilizare frecventa si prelungita pentru copii si adulti. Poate fi folosit oricand chiar de mai multe ori pe zi.

Isomar spray cu cel de-al doilea tip de nebulizatoare este recomandat pentru curtarea si spalarea urechilor. Previne formarea dopurilor de ceara si stationarea particulelor nedorite posibile cauzatoare de tulburari auditive.

Ajuta sa mentina conductul auditiv curat in cazul persoanelor cu aparate auditive ( prin nebulizare se previne existenta unei presiuni suplimentare la nivelul timpanului.

Utilizare: Nas: 1-2 pulverizari in fiecare narine timp de 2 secunde. Folositi Isomar spray in pozitie verticala pentru a o nebulizare optima a produsului, permitand obtinerea a 300 de nebulizari omogene.

Urechi: pulverizati 1 pana 2 ori .

Avertizari: Recipient sub presiune, se protejeaza de razele soarelui si nu se expune la o temperatura mai mare de 50 grade C. Nu perforati si nu aruncati in foc flaconul dupa utilizare, nu-l tineti la indemana copiilor.

Utilizati produsul exclusiv pentru recomandarile sale specifice.

Isomar este disponibil si in flaconase monodoze sterile, ce se pot reinchide si reutiliza, recomandat si pentru spalaturi oculare si aerosoli terapie.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review