Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Lemn dulce
Cod produs: A101883

9,34 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Lemn dulce
opiniile clientilor
Hofigal

Producător:


Hofigal

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Lemn dulce

Prospect
Ajuta in reechilibrarea deficitului imun dupa boli infecto-contagioase, în infectii acute si cronice ale cailor respiratorii, în stari inflamatorii gastro-duodenale, constipatie, adjuvant în tratamentul tulburarilor functionale ce pot aparea în menopauza, în insuficienta ovariana

Compozitie:
-400 mg pulbere din radacina de Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)
excipienti pâna la 415 mg.

Actiune:
-produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile: de imunostimulare nespecifica a organismului, antiinflamatoare, mucolitice (fluidifiant al secretiilor bronsice si faringiene), expectorante, antiulceroase, antispastice, antiagregant plachetare, antivirale si antimicotice, efecte de tip mineralo-corticoid, usor efect estrogenic.

Recomandari:
-asigura aportul necesar de nutrienti si substante bioactive pentru suplimentarea dietei indicata pentru efectele de stimulare a sistemului imun, cresterea rezistentei fata de infectii virale si micotice, în reechilibrarea deficitului imun dupa boli infecto-contagioase, în infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare, bronsite acute si cronice cu tuse spastica, în stari inflamatorii gastro-duodenale, ca adjuvant în regimul alimentar indicat în tratamentul ulcerelor gastro-duodenale (accelereaza cicatrizarea leziunilor ulceroase ale mucoasei digestive), constipatie, adjuvant în tratamentul tulburarilor functionale ce pot aparea în menopauza (depresii nervoase, bufeuri, atrofie a mucoasei vaginale etc.), în insuficienta ovariana (actiune estrogen-like).

Contraindicatii:
-în sarcina si perioada de alaptare, la copii pâna la vârsta de 12 ani, în timpul tratamentului cu corticosteroizi,  cu diuretice de ansa si tiazidice, cu glicozizi digitalici si antiaritmice de tipul procainamidei si chinidinei, în afectiuni hepatice cu colestaza.
Nu se administreaza mai mult de 6-8 saptamâni.

Precautii:
-administrarea pe perioade prelungite 6-8 saptamâni se face numai la recomandarea medicului.
La aparitia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Mod de administrare:
Produsul este un supliment alimentar si nu înlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
2-3 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mesele principale, cu multa apa (250 ml).
Se poate administra în cure prelungite numai la recomandarea medicului.

Conditii de pastrare:
-la temperatura de 15-25°C, în ambalaj original. A nu se lasa la îndemâna copiilor.
 

Ambalaj:

-20 cps

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review