Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Marcofen 400mg x 12cps

7,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Marcofen 400mg x 12cps
opiniile clientilor
Europharm

Producător:


Europharm

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Marcofen 400mg x 12cps

Indicatii:

Tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase: cefalee, migrena (tratament si profilaxie), dureri dentare, dismenoree, dureri osteoarticulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse).
Tratamentul simptomatic al febrei.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la ibuprofen, alte antiinflamatoare nesteroidiene sau la oricare dintre excipientii produsului.
Ulcer gastro-intestinal activ sau in antecedente, hemoragii gastro-intestinale, colita ulceroasa, insuficienta hepatica si/sau renala severa.
Lupus eritematos sistemic sau alte colagenoze.
Trimestrul III de sarcina.

Administrare:

Adulti si copii peste 15 ani:
Doza uzuala este de 1 capsula Marcofen (400 mg ibuprofen), repetata la nevoie la intervale de 6-8 ore, fara a depasi 1200 mg ibuprofen (3 capsule Marcofen) pe zi.

La copii sub 15 ani se recomanda utilizarea unor forme farmaceutice adecvate.

Compozitie:

O capsula contine ibuprofen 400 mg si excipienti: carbonat de calciu, talc, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal.

Atentionari:

Deoarece la unii pacienti care au utilizat ibuprofen au fost raportate hemoragii gastro-intestinale ocazional severe si ulceratii peptice,
Marcofen trebuie administrat sub stricta supraveghere medicala la pacientii care prezinta boli active ale tractului gastro-intestinal (altele decat cele mentionate la contraindicatii) sau au prezentat in antecedente astfel de afectiuni.
Aceleasi precautii trebuie avute in vedere pentru pacientii cu istoric de bronhospasm, mai ales daca acesta a fost provocat de administrarea unor medicamente, precum si la pacientii cu afectarea functiilor renale, hepatice si/sau cardiace. La acesti pacienti, parametrii clinici si de laborator trebuie monitorizati, mai ales daca este necesar tratament de lunga durata.
Marcofen trebuie administrat cu precautie la pacientii cu istoric de insuficienta cardiaca sau de hipertensiune arteriala, deoarece la acestia au fost raportate cazuri de retentie hidrosalina, cu aparitia de edeme. Deoarece ibuprofenul, ca si alte antiinflamatoare nesteroidiene, poate determina prelungirea timpului de sangerare, produsul trebuie utilizat cu prudenta la pacientii cu deficite intrinseci de coagulare si la pacientii tratati cu anticoagulante.
Pacientii care prezinta tulburari de vedere la administrarea de Marcofen trebuie sa intrerupa tratamentul si sa efectueze un examen oftalmologie.
Este necesara prudenta la pacientii cu teren atopic.

Prin reactiile adverse pe care le produce - somnolenta, ameteli sau depresie, Marcofen poate influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Prezentare ambalaj:

Cutie cu 2 blistere a cate 6 capsule.

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review