Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Mirtilene Ginkgo 30 tablete

53,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
Mirtilene Ginkgo 30 tablete
opiniile clientilor
SIFI

Producător:


SIFI

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Mirtilene Ginkgo 30 tablete

Contine:
Celuloza microcristalizata;fosfat calcic dibazic;extract uscat din frunze de Ginko Biloba cu 3% flavonoide din Ginko;extract de afine cu 25% antocianozide (Vaccinum myrtillus din fructe)pe maltodextrina;stearat de magneziu(vegetali);bioxid de siliciu;

Mirtilene Ginkgo este un supliment alimentar care contine extract de afine,ale carui componente joaca un rol fundamental in procesul vederii si in protectia tesuturilor impotriva oxidarii cauzate de radicalii liberi produsi in cursul proceselor metabolice la nivel celular.
Antocianozidele extrase din afine au remarcabile proprietati vasoprotectoare si imbunatatesc sensibilitatea retiniana nocturna si la lumina redusa.
Extractul de Ginkgo Biloba amelioreaza microcirculatia retiniana,fiind util in cazul scaderii acuitatii vizuale cauzate de alterari ale circulatiei sanguine la nivelul retinei.

Componente din Mirtilene Ginkgo sunt de asemenea utile in cazurile de fragilitate  vaselor capilare,de afectare a permeabilitatii acestora si de reducere a sensibilitatii retiniene nocturne si la lumina redusa,frecvente in anumite situatii,precum miopia si oboseala vizuala.

Mod de administrare:
1-2 tablete pe zi sau conform prescriptiei medicale.

Prezentare:
30 tablete

Producator:
SIFI Italia
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review