Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Mumie extract purificat de rasina cu ginseng


22,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Mumie extract purificat de rasina cu ginseng
opiniile clientilor
Damar General

Producător:


Damar General

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Mumie extract purificat de rasina cu ginseng

Descriere

Ajuta la reducerea durerilor si inflamațiilor articulare.
Favorizeaza refacerea cartilajului articular.
Elimina toxinele si radicalii liberi.
Marește rezistența la infecții.
Produs disponibil sub forma de tablete și capsule.

 

Extract purificat de raÈ™ina Mumie cu Ginseng - prof. dr. Marioara Godeanu® este un complex naural cu efecte sinergice, care înglobeaza într-un singur produs proprietaÈ›ile imunomodulatoare, tonice È™i regeneratoare ale raÈ™inei Mumie È™i proprietaÈ›ile bio È™i imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea raÈ™inei Mumie cu propolis este potenÈ›ata acÈ›iunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente în cele doua componente în lupta împotriva diverselor afecÈ›iuni.

 

RaÈ™ina Mumie este cunoscuta È™i utilizata de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afecÈ›iuni. Aceasta raÈ™ina se gaseÈ™te în munÈ›ii PodiÈ™ului Tibet È™i Pamir, la înalÈ›imi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vâscoasa, având culoarea brun închis È™i un gust amar. RaÈ™ina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munÈ›ilor, etc.

 

Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani fiind, datorita proprietaÈ›ilor sale, una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginseng-ul este o specie perena, din familia Araliaceae, specifica zonelor împadurite din munÈ›i È™i dealuri înalte. Planta creÈ™te spontan sau se cultiva în China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia. Radacina ajunge la maturitate dupa cinci-È™apte ani. Denumirea speciei vine de la cuvintele pan= tot, ax= a vindeca, gin= om, iar seng= esenÈ›a È™i înseamna : ” A vindeca toata esenÈ›a omului ” 

 

Ambalaj

30 cps si 60 cps

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review