Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Osanit granule homeopate pentru eruptii dentare 7,5g

32,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Osanit granule homeopate pentru eruptii dentare 7,5g
opiniile clientilor

Producător:


Dr A&L Schmidgall Gmbh

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Osanit granule homeopate pentru eruptii dentare 7,5g

Indicații:
Osanit Erupții dentare granule homeopate este un medicament homeopatic utilizat în mod tradiţional pentru: tulburări legate de erupţia dentară la sugari, asociate cu durere, febră, diaree, iritabilitate,
neliniște, insomnie.

Utilizarea acestui medicament pentru indicația specială se bazează numai pe experiența homeopată.

În cazul intensificării neplăcerilor, se indică terapie evidențiată clinic.

Osanit Erupții dentare granule homeopate se utilizează la copii, în perioada erupțiilor dentare (de la vârsta de 4 luni, până la vârsta de 6 ani).

În cazul în care copilul dvs. nu se simte mai bine sau se simte mai rău după 2 zile, vă rugăm să consultați medicul.

Compoziție:
1 g granule conține următoarele substanțe active:
Matricaria recutita (Chamomilla recutita) D6 3,8 mg
Calcium phosphoricum D12 3,8 mg
Magnesium phosphoricum C6 0,8 mg
Calcium carbonicum Hahnemanni C8 0,8 mg
Ferrum phosphoricum C8 0,8 mg
Celelalte componente sunt xilitol, hipromeloză, urme de lactoză monohidrat.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Pentru administrare orală (se lasă să se dizolve pe limbă).

Dacă nu se recomandă altfel de către un medic la copii, în perioada erupţiei dentare se administrează câte 8 granule pe limbă, la fiecare 30 de minute, iar în caz de durere severă, câte 8 granule, la fiecare
15 minute. Granulele se așază pe limbă și se lasă să se dizolve lent.
Odată cu ameliorarea simptomelor, se creşte intervalul dintre administrări.

În cazul în care copilul dumneavoatră. nu se simte mai bine sau se simte mai rău după 2 zile, vă rugăm să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Aruncați inelul de sigilare din plastic imediat după deschiderea flaconului, așa încât să nu poată fi înghițit de către un copil.

Contraindicatii:
Nu utilizați Osanit Erupții dentare granule homeopate
- dacă copilul dvs. este alergic la Chamomilla, Calcium phosphoricum, Magnesium phosphoricum, Calcium carbonicum, Ferrum phosphoricum sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precauții:
Pentru tratamentul homeopat al problemelor legate de erupţia dentară în cazuri neclare sau grave sau în caz de boală prelungită trebuie să vă adresați unui medic homeopat și tratamentul trebuie efectuat de către acesta.

În caz de diaree severă, precum și în cazul simptomelor persistente, neclare sau noi, trebuie consultat un medic, deoarece ele pot avea legătură cu o afecţiune care trebuie diagnosticată.

Administrarea medicamentelor homeopate poate determina o agravare temporară a simptomelor preexistente (agravare iniţială). În cele mai multe cazuri, astfel de reacții sunt uşoare. În acest caz, administrarea medicamentului trebuie întreruptă şi se recomandă consult medical de specialitate.
După atenuarea primei reacții, medicamentul poate fi administrat din nou. În cazul în care simptomele se agravează din nou, administrarea medicamentului trebuie întreruptă.

Orice tratament de lungă durată cu un medicament homeopat trebuie monitorizat de către un medic homeopat cu experiență, întrucât în cazul administrării medicamentelor în afara indicațiilor terapeutice, este posibil să apară simptome nedorite (simptome noi).

Acest medicament conține urme de lactoză (sub 10 mg per doza zilnică maximă). Pacienții cu afecțiuni ereditare rare de intoleranță la galactoză, precum și deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză, nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Prezentare:
Cutie cu un tub din PP de culoare alba, inchis cu capac din polipropilena de culoare alba; contine 7,5 g granule

Atentionare:
Citiţi cu atenţie şi în întregime prospectul înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Puteti consulta prospectul acestui medicament aici: Osanit granule homeopate
Puteti raporta o reactie adversa aici: Osanit granule homeopate

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review