Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Paduden forte 400mg 12 drajeuri
Cod produs: X07839

12,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Paduden forte 400mg 12 drajeuri
opiniile clientilor
Terapia

Producător:


Terapia

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Paduden forte 400mg 12 drajeuri

Indicatii:
Paduden 400 mg este indicat pentru: - tratamentul afectiunilor reumatismale acute sau cronice: reumatism articular inflamator sau degenerativ, reumatism extraarticular; - tratamentul simptomatic al afectiunilor dureroase: cefalee, migrena (tratament si profilaxie), dureri dentare, dismenoree, dureri osteo-articulare si musculare (inclusiv tendinite, bursite, luxatii, entorse); - tratamentul simptomatic al febrei.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la ibuprofen sau la oricare dintre excipientii produsului. Deoarece a fost raportata hiperreactivitate incrucisata intre acidul acetilsalicilic si alte antiinflamatoare nesteroidiene, Paduden 400 mg este contraindicat la pacientii cu reactii alergice de tipul astmului bronsic, urticariei, rinitei, polipilor nazali si edemului angioneurotic, la aceasta grupa de medicamente. Ulcer gastro-intestinal activ sau in antecedente, hemoragii gastro-intestinale, colita ulceroasa, insuficienta hepatica si/sau renala severa. Lupus eritematos sistemic sau alte colagenoze. Sarcina (incepand cu luna a VI-a).

Administrare:
Adulti si copii peste 15 ani: doza uzuala este de 400 mg ibuprofen  de 2 - 3 ori pe zi, fara a depasi 1200 mg ibuprofen pe zi. Capsulele se inghit intregi, cu putina apa, preferabil dupa mese. La copii sub 15 ani se recomanda utilizarea formelor farmaceutice adecvate.

Sarcina si alaptarea:
In primele 5 luni de sarcina ibuprofenul se va administra numai daca este absolut necesar si numai sub supraveghere medicala stricta. Incepand cu luna a 6-a, administrarea ibuprofenului este contraindicata. Nu este indicata utilizarea Paduden 400 mg in timpul alaptarii.

Ambalaj, prezentare: Cutie cu 1 blistere a 12 drajeuri

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review