Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Pediakid Bouclier spray repelent tantari 100ml

43,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Pediakid Bouclier spray repelent tantari 100ml
opiniile clientilor
Laboratoires Ineldea

Producător:


Laboratoires Ineldea

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Pediakid Bouclier spray repelent tantari 100ml

Protejează contra înțepăturilor de ţânțari și căpuşe.

Testat de Institutul Cantacuzino, 8h de protectie efectiva de la aplicare

Formulă naturală, pe bază de uleiuri esențiale din plante, bine tolerată dermatologic

Apă florală de levănțică , uleiuri de portocală dulce, portocală amară, lavandă, citronella, camfor, litsea cubeba, mentă, palmarosa, geranium, manuka, kanuka, arbore de ceai.

Beneficii:
- acțiune repelentă împotriva insectelor
- utilizare post intepaturi - daca nu a fost aplicatca si repelent, este antiseptic, antiinflamator si calmant, pulverizati in zona intepaturii
- asigură protecție timp de 8 ore (testat dermatologic de INSTITUTUL CANTACUZINO)
- senzație de prospețime după aplicare
- se poate utiliza la copii după vârsta de trei luni

Pediakid Bouclier Insect spray anti ţânțari si căpuşe, este un repelent special conceput pentru a proteja pielea delicată a copiilor.

Formula sa excusivă, este bazătă pe asocierea de apă florală de levănțică (lavendula augustifolia) cu uleiuri esențiale din plante, tradițional recunoscute pentru proprietățile lor repulsive, dezinfectante şi antiinflamatorii.

Recomandări:  poate fi folosit la copii începând de la vârsta de 3 luni. A se agita înainte de folosire. Pentru a proteja fața, pulverizați conținutul în palma mâinii, şi masați uşor fața pentru a repartiza  uniform produsul ( a se evita ochii, nasul, şi gura). Pentru a proteja corpul şi membrele, pulverivați direct pe piele. A se repeta aplicația de câte ori e necesar

Precauții: Nu este recomandă utilizarea la copii mai mici de 3 luni. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu vă expuneți la soare după utilizare. A nu se înghiți, numai pentru uz extern. Evitați contactul direct cu ochii sau gura. A nu se aplica pe plăgi deschise  sau dacă pielea este foarte iritată. În caz de contact accidental sau de iritație, spălați cu multă apă. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Contine limonene si geraniol; poate declansa reactii alergice. Este nocif pentru organismele acvatice; si poate avea efecte nefaste asupra mediului acvatic pe termen lung. A nu se inhala vaporii. A nu se arunca în mediul înconjurator.

Ingrediente: Apă, extract apos de flori de lavandă (Lavandula hybrida) 30% , lauril glucozid, polygliceril 2 dipoli hydroxystearat, glicerină, alcool benzilic, acid dehydroacetic.  Ulei de portocală dulce (Citrus aurantium dulcis), citronella (Cymbopogon nardus) camfor (Cinnamomum camphora) palmarosa (Cymbopogon martini) geranium rose (Pelargonium graveolens), May Chang (Litsea cubeba) mentă (Menta arvensis) arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), manuka (Leptospermum scoparium) kanuka (Kunzea ericoides), portocală amară (Citrus aurantium amara), hidroxid de sodiu, citral, citronellol, limonene, eugenol, farnesol, geraniol, linalool

*ingrediente provenite din agricultura biologică

99% din ingredientele sunt de origine naturală, iar 30% provin din agricultura biologică

Total ingrediente active 31%: Apă de flori de lavandă, 30% uleiuri esențiale naturale 1% (portocală dulce, portocală amară, lavandă, citronella, camfor, litsea cubeba, mentă, palmarosa, geranium, manuka, kanuka, arbore de ceai)

Prezentare:
Flacon 100ml, parfum discret şi agreabil

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review