Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Perspirex Plus antiperspirant 25ml

64,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Perspirex Plus antiperspirant 25ml
opiniile clientilor
RIEMANN A/S

Producător:


RIEMANN A/S

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Perspirex Plus antiperspirant 25ml

O formula total noua si imbunatatita care cu 1 singura aplicare te protejeaza eficient impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut peste 5 zile.

Sistemul activ Active Skin Care ofera o toleranta optima chiar si pielii delicate.

Formula acestuia fara parfum sau culoare este dovedita   clinic ca ofera cea mai buna protectie de pe piata impotriva transpiratiei si mirosului neplacut:
-Clasificare internationala pentru antiperspirante ( American FDA ) precizeaza ca un produs poate fi recunoscut in categoria  ” antiperspirant ” daca demonstreaza reducerea cu 20% a transpiratiei.  Daca un antiperspirant demonstreaza reducerea cu 30% a transpiratiei acesta poate fi clasificat ca ” Extra eficient ”  .
Formula patentata PERSPIREX demonstreaza o reducere cu 65% a transpiratiei- pe o perioada minima de 72 de ore dupa fiecare aplicare .

1.   Perspirex functioneaza atat de eficient datorita formulei sale pe baza de alcool, clorura de aluminiu si solutie lactica.Perspirex se bazeaza pe alcool si nu contine apa.
2.   Acesta reactioneaza cu apa din glanda sudoripara si formeaza un dop de keratina.Majoritatea antiperspirantelor de pe piata contin apa si clorura de aluminiu. Ele sunt oarecum eficiente impotriva transpiratiei, dar nu pentru mult timp, deoarece dopul se va forma la suprafata glandelor de transpiratie  si nu in interiorul lor. De aceea Perspirex dureaza mai mult decat alte antiperspirante obisnuite.
Perspirex foloseste o formula rafinata care minimizeaza iritarea frecvent asociata cu alte antiperspirante pe baza de clorura de aluminiu, facandu-l potrivit chiar si pentru pielea cea mai delicata, cum ar fi cea a axilei.

Tehnologie patentata de  Riemann & Co.

Pentru cel mai bun efect, este esential sa se aplice in mod corect Perspirex.
Aplicati  Perspirex  roll-on  cu  2  miscari  inainte  si  inapoi  in  centrul  subsoarei  .
 Pielea  trebuie  sa  fie  complet  uscata  si  ne-iritata .
Aplicati  pe  timp de  noapte  ,  inainte  de  a  merge  la  culcare  ,  deoarece  glandele  sudoripare  sunt  mai  putin  active  pe  timp  de  noapte . Aplicati  Perspirex  in  fiecare  noapte  ,  pana  ati  atins  efectul  dorit               ( de  obicei  intr-o  saptamana ) . Pentru  pielea  sensibila  aplicati  1  data  la  2  nopti , timp  de  2  saptamani .

Se  lasa  sa  se  usuce  complet  dupa  aplicare .
Spalati  dimineata  cu  apa  si  sapun . Nu  se  reaplica .
Puteti  de  asemenea  sa utilizati   deodorantul  obisnuit .
Mentineti  nivelul  scazut  al  transpiratiei  si  controlati  mirosul  prin  aplicarea  antiperspirantului  2-3  zile/saptamana  ,  ori  de  cate  ori  este  nevoie .

IMPORTANT !

Pielea  trebuie  sa  fie  perfect  uscata  inainte  de  aplicare .
Nu  aplicati  niciodata  Perspirex  pe  piele  iritata  .
  Nu  utilizati  niciodata  Perspirex  in  mai  putin  de  48  de  ore  de  la  epilare  cu  ceara  sau  crema depilatoare .
Pentru  uz  extern  ,  a  se  evita  contactul  cu  ochii  si  alte  mucoase .
 

Producator:RIEMANN @ CO A/S  Danemarca

 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review