Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Piascledine 300mg 15 capsule

49,99 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Piascledine 300mg 15 capsule
opiniile clientilor
CSC Pharmaceuticals

Producător:


CSC Pharmaceuticals

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Piascledine 300mg 15 capsule

Compozitie:

  •     Substantele active sunt extract insaponificabil din ulei de soia 200 mg si extract insaponificabil din ulei de avocado 100 mg.Celelalte componente sunt: continutul capsulei: dioxid de siliciu coloidal anhidru, butilhidroxitoluen, polisorbat 80, gelatina; capsula: corp- dioxid de titan (E171), gelatina; cap: dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), eritrozina (E127), gelatina

Indicatii:

  •     Ca adjuvant: - in reumatologie: tratament adjuvant al durerilor artrozice. - in stomatologie: tratament adjuvant al parodontopatiilor

Contraindicatii:

  •     Daca sunteti alergic (hipersensibil) la avocado, soia, arahide sau la oricare dintre celelalte componente ale Piascledine 300.

    Administrare:

  •     Se administreaza oral o capsula Piascledine 300 pe zi, in timpul mesei. Capsula se inghite cu un pahar mare de apa.

Precautii:

  •     Studiile la animale de laborator nu au permis obtinerea unor informatii sigure cu privire la posibilele efecte teratogene. In prezent, nu exista date clinice suficiente pentru evaluarea unui eventual efect malformativ sau fetotoxic dupa administrarea Piascledine 300 la gravide. Ca urmare, nu se recomanda administrarea medicamentului in timpul sarcinii.In lipsa datelor privind excretia substantelor active in laptele matern, nu se recomanda administrarea medicamentului in timpul alaptarii.

Prezentare:

  •     Cutie cu 15 capsule.

Puteti consulta prospectul acestui medicament aici: Piascledine
Puetti raporta o reactie adversa la acest medicament aici: Reactie adversa Piascledine

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review