Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Revidox capsule

125,00 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Revidox capsule
opiniile clientilor
Actafarma Laboratorios

Producător:


Actafarma Laboratorios

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Revidox capsule

Prezentare: 1 cutie cu 30 de capsule

Compozitie/ per tableta: Stilvid extras integral din seminte de strugure(Vitis vinifera) 133 mg(resveratrol bioactiv 8 mg,antocianozidele 0,67 mg,procianidine 14,63 mg,flavonoide 0,4 mg,alte stilbene 1,3 mg);extract uscat din fructe de Rodie(Punica granatum) 125 mg(punicalagini-acid elagic 8,75 mg,procianidine 3,75 mg);drojdie de seleniu 50 ug,dioxid de siliciu 26 mg;stearat de magneziu 16 mg

In ultimii ani,s-au realizat numeroase studii clinice stiintifice care dovedesc relatia stransa intre alimentatie si starea de sanatate a organismului. In prezent,stim foarte bine ca fructele,prin proprietatile lor multiple, sunt unele dintre alimentele care aduc beneficii majore organismului. Printre acestea se numara actiunea impotriva efectelor oxidative ale radicalilor liberi asupra celulelor organismului ,care stau la baza degradarii si imbatranirii celulare, cauza a multor afectiuni.

Comunitatea stiintifica medicala a evidentiat printre altele, efectul benefic asupra inimii pe care il au unele ingrediente active prezente in vin, strugurele(Vitis vinifera) fiind unul dintre alimentele cele mai sanatoase pentru organismul uman datorita prezentei ingredientului activ Resveratrol.

Majoritatea studiilor publicate in revistele stiintifice de notorietate certifica faptul ca resveratrolul, pe langa efectul sau antioxidant, activeaza anumite cai genetice sau "gene regulatoare " care protejeaza organismul, cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii .
Influenta resveratrolului in activitatea genelor de longevitate(SIRTuina) este evidenta, demonstrandu-se faptul ca prin administrare zilnica de resveratrol, ratonilor le crestea media de viata cu 30 % iar anumitor specii de peste chiar cu 59%.
Alte studii efectuate pe vertebrate marine au evidentiat faptul ca un consum zilnic de resveratrol intarzie inceputul imbatranirii musculara intervenind si in procese asociate cu inaintarea in varsta.
De asemenea, se crede ca resveratrolul este responsabil pentru "paradoxul francez ", care asociaza consumul regulat de vin rosu cu rata cea mai mica de mortalitate datorate afectiunilor cardiovasculare la poporul francez comparativ cu alte tari occidentale.
Astazi,suntem constienti de faptul ca resveratrolul ,substanta activa ce se gaseste aproape exclusiv in vinul rosu, este prezent in cantitati foarte reduse in dieta zilnica.
Se estimeaza faptul ca pentru a reproduce la populatia umana rezultatele obtinute in cadrul cercetarilor mentionate anterior si pentru a beneficia de efectele acestui ingredient activ,o persoana ar trebui sa consume cel putin 45 de sticle de vin zilnic.

Datorita acestor descoperiri,Consiliul Superior de Cercetari Stiintifice (CSIC) de pe langa Ministerul de Stiinta si Inovatie din Spania,interesat de efectele benefice ale resveratrolului provenit din struguri (Vitis vinifera) ,a introdus in programul sau de cercetare un studiu prin care sa se poata izola si obtine acest ingredient activ in concentratii foarte mari, fara a-i altera insa proprietatile functionale.

In urma a 6 ani de cercetare,s-a descris si patentat un proces unic prin care se obtine in strugure cea mai mare concentratie cunoscuta de resveratrol bioactiv reusind astfel sa concentreze de pana la 2000 de ori continutul de resveratrol.
Rezultatul acestor investigatii ale CSIC si al colaborarii cu Departamentul de Cercetare si Dezvoltare ale Laboratorios Actafarma este Revidox.

Revidox , prin continutul sau foarte mare de resveratrol 100% bioactiv (Stilvid), are urmatoarele beneficii:

EFECTUL ANTIIMBATRANIRE

    protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii
    activeaza si stimuleaza familia de gene SIRT1 – gena “longevitatii” cu efect benefic asupra calitatii si duratei vietii
    reduce semnele externe de imbatranire si ajuta organismul in combaterea “din interior” a procesului de imbatranire celulara
    efect protectiv fata de boala Alzheimer si alte boli neurodegenerative
    preintampina ridarea si imbatranirea pielii, mentinandu-I elasticitatea si fermitatea

EFECTUL ANTIOXIDANT

    Corpul neutralizeaza cu pana la 182.7% mai multi radicali liberi (poluare, fumat, stres, etc) decat fara administrarea Revidox
    Reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara
    Creste capacitatea antioxidanta a pielii cu pana la 89%

EFECTUL CARDIOPROTECTOR

    Scade nivelul sanguin al colesterolului total (LDL) si al trigliceridelor
    Vasodilatator arterial
    Efect antitrombotic
    Se opune expansiunii fibroase a cicatricei post infarct
    Reduce markerii cu risc aterogen

Compozitie/ per tableta: Stilvid extras integral din seminte de strugure (Vitis vinifera) 133 mg (resveratrol bioactiv 8 mg,antocianozidele 0,67 mg,procianidine 14,63 mg,flavonoide 0,4 mg,alte stilbene 1,3 mg); extract uscat din fructe de Rodie(Punica granatum) 125 mg (punicalagini-acid elagic 8,75 mg,procianidine 3,75 mg); drojdie de seleniu 50 ug,dioxid de siliciu 26 mg; stearat de magneziu 16 mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi,de preferat in timpul micului dejun.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii :
In cazul in care sunteti insarcinata,consultati medicul curant.
Nu consumati acest supliment daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele acestuia.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review