Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Sideral Forte 30 capsule

148,70 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Sideral Forte 30 capsule
opiniile clientilor
Solacium Pharma

Producător:


Solacium Pharma

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Sideral Forte 30 capsule

Fier Sucrosomial® pentru adulti, acum și în Romania.
Concept revoluționar în terapia orală cu fier.

Sideral® FORTE poate fi utilizat în orice situație în care aportul de fier din dietă este scăzut, în cazul în care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feriprivă, pierderi acute sau cronice de sânge) sau în care absorbția intestinală a fierului este afectată.

Compozitie:
Fier Sucrosomial® 30 mg/ capsulă
Vitamina C 70 mg/capsulă
Nu conține gluten.

Sideral® Forte este o sursă inovatoare de fier, cu biodisponibilitate crescută, sub forma unui complex Sucrosomial® de pirofosfat de fier. Tehnologia de încorporare a Fierului Sucrosomial® (Sideral® r.m.) crește toleranța gastrică deoarece fierul protejat în Sucrosome® nu vine în contact direct cu mucoasa gastrointestinală, în acest mod fiind evitate tulburările gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritații intestinale, pigmentarea mucoaselor și colorarea scaunului.
Sideral® Forte poate fi administrat în orice situație în care este necesară suplimentarea cu fier, chiar și pe perioade îndelungate.

Administrare:
1 capsulă pe zi, sau conform recomandării medicului, în orice moment al zilei.

Precautii:
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente sau de intoleranță la proteinele din lapte. Produsul conține proteine din lapte.

Atentionari:
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Mod de eliberare:
Fără prescripție medicală.

Prezentare:
cutie cu 30 capsule

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review