Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Tasectan 500mg 15 capsule

28,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
14.99 lei
Tasectan 500mg 15 capsule
opiniile clientilor
Montavit

Producător:


Montavit

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Tasectan 500mg 15 capsule

Proprietati:
Tasectan este un dispozitiv medical folosit pentru a restabili funcția fiziologică a pereților intestinali. Este formulat specific pentru a controla și reduce simptomele asociate cu diareea provocată de diverse cauze, cum ar fi tensiunea abdominală și defecările frecvente. Efect vizibil în primele 12 ore. Gelatină tanat din care este compus produsul nu este transformată în stomac și acționează prin formarea unui film care protejează mucoasa intestinală, reducând frecvența și durata episoadelor diareice. Dispozitivul medical este disponibil sub formă de capsule sau pudra pentru uz pediatric.

Compoziție:
Gelatina tanat 500mg, amidon de porumb, stearat de magneziu.

Mod de administrare:
Adulți 1-2 capsule la 4-6 ore, până la dispariția simptomelor. Capsulele se înghit cu apă.

Atenționări:
Consultarea unui profesionist în domeniul medical, înainte de a începe să folosiți acest produc, nu este necesară. Totuși, se recomandă consultul în caz de simptome severe sau persistente sau când există îndoieli cu privire la diagnostic.
Este indicat consumul abundent de lichide, precum și măsurile de regim alimentar normale folosite în tratarea diareei. Chiar dacă nu se cunosc efecte secundare, se recomandă ca produsul să nu fie utilizat pe durata sarcinii sau în primele luni de hrănire la sân.

Prezentare:
15 capsule

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review