Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Având in vedere contextul epidemiologic actual și în conformitate cu măsurile dispuse de Ministerul Sănătății în vederea prevenirii infecției cu COVID-19, vă informăm că, având in vedere că Farmacia Rodica este farmacie cu circuit deschis și asigură accesul populației la tratament cu medicamente la sediul din Botosani, este posibil ca livrarea comenzilor online sa sufere întârzieri de 5-10 zile. Vă mulțumim pentru intelegere!
Visislim FITNESS 30 capsule

38,90 Lei

produs indisponibil
Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
18.50 lei
Visislim FITNESS 30 capsule
opiniile clientilor
Capsugel

Producător:


Capsugel

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Visislim FITNESS 30 capsule

Indicatii: Eliminarea grasimilor.

Visislim FITNESS еste cea mai pura L-carnitina din lume – contine L-carnitine Carnipure din Lonza. Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totala a grasimilor. Accelereaza arderea grasimilor acumulate, furnizând în acelasi timp energie si putere organismului.

Visislim FITNESS ofera rezultate într-adevar remarcabile, deoarece L-carnitina este sub forma lichida. Încapsularea pastreaza calitatile sale deosebite pâna în momentul asimilarii în organism.Visislim FITNESS arde rapid si eficient grasimile subcutanate. Accelereaza eliminarea toxinelor obtinute dupa ardere, prin intermediul transpiratiei. (mai ales în timpul sportului). Energizeaza organismul prin furnizarea de oxigen muschilor. Corpul devine mai atletic si bine conturat. Potentialul maxim de actiune a Visislim FITNESS este atins prin activitate fizica intensiva si sport. Acesta face muschii mai rezistenti la efort. Accelereaza seminifcativ refacerea muschilor dupa sport, deoarece previne ruperea fibrelor musculare. Reduce aparitia febrei musculare oprind formarea de acid lactic în muschi. Transforma acumularile de grasimi în masa musculara. Corpul devine mai ferm si bine sculptat.

Visislim FITNESS sprijina circulatia sângelui si functiile creierului, mareste energia în celulele sistemului imunitar si ajuta activitatea inimii. Este deosebit de util pentru persoanele vârstnice si vegetarieni, deoarece la acestia se observa un deficit de L-carnitina în organism.

Mod de administrare:1–2 capsule de 2 ori pe zi (dimineata si la prânz) în timpul mesei sau dupa aceasta. Aport suplimentar de 1–2 capsule înainte de efort fizic. Schema recomandata: a se administra 2-3 saptamâni, se face o pauza de 2-3 saptamâni, dupa care ciclul administrare-pauza se repeta pâna la obtinerea rezultatului dorit.

Cantitate: 30 capsule

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review