Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Apisalecom Miere de albine Salcam 400 g
Cod produs: X05595

19,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Apisalecom Miere de albine Salcam 400 g
opiniile clientilor
Apisalecom

Producător:


Apisalecom

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Apisalecom Miere de albine Salcam 400 g

Apisalecom Miere de albine Salcam 400 g

Prezentare:borcan 400g;

Mierea de salcam contine vitaminele B1/ B2/ B6/ B12/ enzime/ flavoane/ flavonoide/ compusi aromatici/ fitohormoni/ acizi organici (lactic/ oxalic/ citric/ malic)/ dextrina/ compusi ai azotului.
Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41/7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34/7% glucoza/ avand pH-ul 4. In total/ mierea de salcam contine 435 substante.

Caracteristici:
Culoarea mierii de salcam/ imediat dupa recoltare/ este transparenta/ insa/ depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis.
Indicatii terapeutice:
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei/ este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

Aceasta mai este recomandata in:
Gastrita hiperacida - mierea de salcam/ diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei/ diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede/ calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);

Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare/ bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii/ convalescenti/ pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

 

Calitatile de medicament ale mierii se cunosc inca din antichitate/ din aceasta cauza a fost numita "hrana vie". Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism/ oferind energie si substante bioactive si nutritive.
 
Dintre numeroasele tipuri de miere/ fiecare cu proprietatile ei specifice/ mierea de salcam este un tonic general/ care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.

Mierea de salcam contine vitaminele B1/ B2/ B6/ B12/ enzime/ flavoane/ flavonoide/ compusi aromatici/ fitohormoni/ acizi organici (lactic/ oxalic/ citric/ malic)/ dextrina/ compusi ai azotului.

Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41/7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34/7% glucoza/ avand pH-ul 4. In total/ mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora/ ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam.

Caracteristici:
Culoarea mierii de salcam/ imediat dupa recoltare/ este transparenta/ insa/ depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis.

Mierea de salcam are un gust placut/ dulce/ este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata.
Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza/ aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani/ dar nici atunci in totalitate.

Indicatii terapeutice:
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei/ este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

Aceasta mai este recomandata in:
Gastrita hiperacida - mierea de salcam/ diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei/ diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede/ calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);

Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare/ bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii/ convalescenti/ pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide. - See more at: http://www.leacul.ro/produse-naturale/apicole/miere/miere-salcam-400gr-apisalecom-5068.html#sthash.RDWEq8Sd.dpuf
Calitatile de medicament ale mierii se cunosc inca din antichitate/ din aceasta cauza a fost numita "hrana vie". Mierea de salcam este asimilata foarte usor de organism/ oferind energie si substante bioactive si nutritive.
 
Dintre numeroasele tipuri de miere/ fiecare cu proprietatile ei specifice/ mierea de salcam este un tonic general/ care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.

Mierea de salcam contine vitaminele B1/ B2/ B6/ B12/ enzime/ flavoane/ flavonoide/ compusi aromatici/ fitohormoni/ acizi organici (lactic/ oxalic/ citric/ malic)/ dextrina/ compusi ai azotului.

Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41/7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34/7% glucoza/ avand pH-ul 4. In total/ mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora/ ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta - in acest caz din salcam.

Caracteristici:
Culoarea mierii de salcam/ imediat dupa recoltare/ este transparenta/ insa/ depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis.

Mierea de salcam are un gust placut/ dulce/ este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata.
Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza/ aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani/ dar nici atunci in totalitate.

Indicatii terapeutice:
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei/ este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

Aceasta mai este recomandata in:
Gastrita hiperacida - mierea de salcam/ diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei/ diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede/ calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);

Ulcer - este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare/ bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii/ convalescenti/ pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide. - See more at: http://www.leacul.ro/produse-naturale/apicole/miere/miere-salcam-400gr-apisalecom-5068.html#sthash.RDWEq8Sd.dpuf
Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review