Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Doppelherz Vitamine pentru diabetici 30 tablete
Cod produs: A103036

20,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
12 lei
CURIER RAPID:
16.50 lei
Doppelherz Vitamine pentru diabetici 30 tablete
opiniile clientilor
Doppelherz

Producător:


Doppelherz

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Doppelherz Vitamine pentru diabetici 30 tablete

Pentru un plan alimentar deosebit în cadrul regimului diabetului zaharat

Aveti grija la o alimentatie bogataîn substante nutritive!

O alimentatie sanatoasa si echilibrata asigura organismului nostru toate vitaminele importante, substantele minerale si oligoelementele necesare. În cazul unui plan alimentar neechilibrat, aportul de substante nutritive nu este optim.

Chiar si persoanele care sufera de diabet, sufera de multe ori de un aport insuficient de anumite vitamine si substante minerale. Suplimentar, este posibil sa creasca necesarul acestor substante vitale, daca din cauza dezechilibrelor metabolice, substantele nutritive sunt excretate sau consumate în exces.

Tabletele pentru diabetici Doppelherz® aktiv au fost concepute în mod special pentru aceste persoane.Cu o tableta se realizeaza un aport deosebit, pentru a echilibra necesarul de multe ori crescut de vitamine, minerale, oligoelemente.

Vitaminele pentru diabetici de la Doppelherz faciliteaza o îngrijire tintita cu vitamine compuse special si care au în compozitia lor magnesiu, precum si zinc, crom si seleniu. Astfel, poate fi acoperit necesarul deosebit al diabeticilor prin excretia crecuta, de exemplu de magneziu.

Vitaminele B asigura, împreuna cu magneziul, în special necesarul energetic al celulelor. Acestea sunt necesare pentru a transforma în energie anumite componente ale alimentelor (de exemplu, hidratii de carbon). Aceasta energie este necesara pentru transmitatorii neuronali si pentru functionarea sistemului nervos.
Aportul de vitamine B este important, în special pentru sistemul nervos si piele. Vitaminele B12, B6 si acidul folic sunt importante pentru un continut echilibrat de homocisteina. Aceasta este implicata în mentinerea sanatatii sistemului circulator.

Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara

Deoarece în metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat în considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante.
Vitaminele C, E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei între producerea de radicali liberi si îndepartarea acestora din organism ; în plus, seleniul stabilizeaza celulele si intervine în functionarea lor. Îndeplinesc astfel importante functii în apararea celulara.

 

Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei

Microelementele crom si zinc, la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea si actiunea insulinei.

Recomandare de administrare

Zilnic, se va lua o tableta nemestecata în timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie, tabletele se pot împarti în jumatate.

Observatie importanta

O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate înlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. În cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti.

Datorita compozitiei lor deosebite, Vitaminele pentru diabetici Doppelherz® aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadruldiabetului zaharat în cadrul unui plan dietetic.

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review