Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Ganoderma 60 comprimate Dacia Plant
Cod produs: A101498

22,00 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Ganoderma 60 comprimate Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Ganoderma 60 comprimate Dacia Plant

Descriere

În medicina traditionala chineza ganoderma este considerata un ''elixir al nemuririi'', având capacitatea de a creste longevitatea si de a vindeca numeroase boli. În China este utilizata de peste 4000 de ani, fiind folosita în tratamentul cancerului, tulburarilor hepatice, hipertensiunii arteriale si altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciuperca din clasa Basidiomycetes, care are în compozitie peste 200 de substante bioactive, ea fiind studiata de oamenii de stiinta datorita efectelor farmacodinamice deosebite. Ganoderma este considerata o planta Rasayana (reîntineritoare) care creste longevitatea, reduce oboseala mentala si fizica, mentine vitalitatea organismului, sustine si moduleaza sistemul imunitar si îmbunatateste performantele organismului.

Compozitie

ganoderma- extract cu 22% polizaharide (450mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ: lanostanoizi triterpenici (acizii ganoderici γ-θ din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcooli ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic, polizaharide, etc.

Administrare

Actiuni
ACŢIUNI MAJORE: antitumoral (induce apoptoza celulelor tumorale si inhiba angiogeneza), radioprotector, anti-androgenic (prin inhibarea 5-α-reductazei si blocarea receptorilor androgeni), imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), stimulent al circulatiei periferice si cerebrale, hepatoprotector, antioxidant, îmbunatateste oxigenarea tesuturilor, mareste longevitatea.
ALTE ACÅ¢IUNI: antiinflamator, analgezic, hipolipemiant, slab hipoglicemiant, hipotensiv usor, antitrombotic, antibacterian.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: tumori cu diferite localizari, hipertrofie benigna de prostata, hepatite cronice virale, ciroza hepatica, afectiuni generate de scaderea imunitatii, regenerator post chimio-terapie si cobalto-terapie, insuficienta circulatorie cerebrala si periferica, tulburari de memorie, afectiuni cardiace si în geriatrie.

Administrare
Adulti : câte 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, înainte de mese.
Tineri între 15 si 18 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii între 7 si 14 ani: câte ½-1 comprimat de 3 ori pe zi, dupa vârsta si sfatul medicului, înainte de mese.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
alergie la Ganoderma, intoleranta la lactoza.

Precautii
Se recomanda prudenta si ajustarea tratamentului în caz de asociere cu tratamente anticoagulante.
ÃŽn sarcina si alaptare se administreaza cu recomandarea medicului.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review