Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Muconasal spray nazal 1,18mg/ml 10ml

25,50 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
14.49 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Muconasal spray nazal 1,18mg/ml 10ml
opiniile clientilor
Sanofi Opella

Producător:


Sanofi Opella

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Muconasal spray nazal 1,18mg/ml 10ml

Indicatii:
Muconasal spray nazal este un decongestionant de uz topic, indicat pentru ameliorarea congestiei nazale, asociată cu răceala comună şi rinita alergică şi pentru facilitarea drenării secreţiilor în sinuzite şi otite medii (infecţii la nivelul urechii medii), la recomandarea medicului.
Tramazolina, principiul activ al Muconasal spray, micşorează diametrul vaselor şi astfel reduce congestia mucoasei nazale. Aceast duce la decongestionarea pe un termen lung a meatului nazal (căilor nazale). După ce vă administraţi sprayul de Muconasal spraz, efectul acesta apare de obicei în
decurs de 5 minute şi durează timp de 8-10 ore.

Contraindicații:
Nu utilizaţi Muconasal spray:
- dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la clorhidrat de tramazolină, clorură de benzalconiu sau la oricare dintre celelalte componente ale Muconasal spray.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Muconasal spray, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
Nu se recomandă administrarea Muconasal spray în timpul primului trimestru de sarcină. În celelalte trimestre de sarcină şi în perioada alăptării Muconasal spray se va administra numai la recomandarea medicului, după evaluarea raportului risc/beneficiu.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Nu s-au efectuat studii privind efectele asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Totuşi, în timpul tratamentului cu Muconasal spray pot să apară efecte adverse ca de exemplu halucinaţii, somnolenţă, stare de calm (efect sedativ), ameţeli şi oboseală. De aceea, se recomandă prudenţă atunci când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje. Dacă manifestaţi oricare dintre efectele adverse menţionate mai sus, trebuie să evitaţi astfel de sarcini, cu potenţial risc, cum sunt conducerea vehiculelor sau folosirea utilajelor.

Mod de administrare:
Luați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

Adulţi: doza recomandată este de un puf Muconasal spray (0,0826 mg clorhidrat de tramazolină) de maxim 4 ori pe zi, în fiecare nară.
Administrarea nu se va continua mai mult de 5 până la 7 zile fără avizul medicului.
Muconasal spray este recomandat numai adulţilor şi copiilor peste 6 ani.

Instrucţiuni pentru utilizarea pompei dozatoare:
Înainte de fiecare utilizare se vor respecta următoarele instrucţiuni:
1. Se desface capacul protector.
2. Înainte de utilizarea pentru prima dată a pompei dozatoare, aceasta trebuie acţionată în mod repetat până se eliberează o soluţie cu aspect de ceaţă uniformă.
La întrebuinţările ulterioare, pompa dozatoare este gata de utilizare.
Se suflă bine nasul înainte de a utiliza Muconasal spray. Se introduce aplicatorul nazal într-o nară şi se acţionează pompa dozatoare o dată. Apoi se repetă aplicarea în cealaltă nară.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este: clorhidrat de tramazolină sub formă de clorhidrat de tramazolină monohidrat; un ml spray nazal, soluţie conţine clorhidrat de tramazolină 1,18 mg sub formă de clorhidrat de tramazolină monohidrat 1,265 mg.

Prezentare: 10 ml

Puteti consulta prospectul acestui medicament aici: Muconasal spray
Puteti raporta o reactie adversa aici: Reactie adversa Muconasal spray

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review