Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Napraznic 60 comprimate Dacia Plant
Cod produs: A101535

18,90 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Napraznic 60 comprimate Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Napraznic 60 comprimate Dacia Plant

Descriere

Îl întâlnim mai ales în zonele muntoase, la marginea padurilor de brad sau molid, pe albiile pârâurilor, pe rupturile malurilor si în zonele umede ale drumurilor forestiere. Practic este o planta necunoscuta pentru medicina moderna, efectele sale revigorante, puternic afrodisiace, antitumorale si antivirale ramânând neexplicate prin compozitia chimica. Denumirea stiintifica ''Geranium robertianum'' provine de la Robert, numele unui preot francez, care a trait în anul 1000 î. Ch. si care a vindecat mii de credinciosi utilizând aceasta planta. În medicina populara româneasca napraznicul este un adevarat panaceu, el fiind întrebuintat pentru vindecarea diferitelor boli rezistente la terapiile clasice.


Compozitie

Plante: napraznic (350mg).

Ingrediente inactive: lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

COMPOZIÅ¢IE CHIMICÄ‚:
geraniina, acid elagic, acid cafeic, ulei esential (alcatuit din linalool, γ-terpinen, limonen, geraniol, α-terpineol), flavonoide (hiperozida, rutozida, izoquercitrina, quercitrina, kempferol), vitamine (A,B,C), minerale (Ca, K, Mg, Fe, P, Ge), etc.

Administrare

Actiuni
ACÅ¢IUNI MAJORE: stimulent si reglator al activitatii aparatului reproducator masculin si feminin, afrodiziac puternic (atât masculin cât si feminin), emenagog, antihemoragic, antitumoral, revitalizant, remineralizant, virilizant, tonic general puternic, antidiareic, regleaza ciclul menstrual, prezinta efecte radioprotectoare (la pacientii care fac radioterapie) .

ALTE ACÅ¢IUNI: antiinflamator, antispastic, diuretic, hipotensiv, hipoglicemiant, depurativ, emolient.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, tulburari menstruale (amenoree, dismenoree), fibrom uterin, chisturi ovariene, hemoragii uterine, tumori (uterine, mamare, pulmonare, intestinale), iradiere, sechele dupa iradiere, astenie, anemie, diaree, colita de fermentatie.

ALTE UTILIZÄ‚RI:
Napraznicul este indicat în medicina traditionala populara si în: dureri de gât, raguseala, catar bronsic, dureri pe traiectul nervilor, hemoragii nazale, guta, icter, leucoree, enterita si gastroenterita hemoragica.

Administrare
Adulti: câte 2 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Tineri între 15 si18 ani: câte 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 7 si14 ani: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.

Comprimatele se înghit cu apa sau se sfarâma în gura (absorbtia substantelor bioactive este mult mai rapida). În dificultati de înghitire, comprimatele se pot rupe în doua.

Contraindicatii
alergie la Napraznic, intoleranta la lactoza.
 

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review