Contact: 0231512198 / 0787675081 vanzari@farmaciarodica.ro
Tinctura de Branca Ursului 200ml Dacia Plant
Cod produs: A103860

31,80 Lei

Modalitati de plata
RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
POŞTA ROMÂNĂ:
16.50 lei
CURIER RAPID:
16.99 lei
Tinctura de Branca Ursului 200ml Dacia Plant
opiniile clientilor
Dacia Plant

Producător:


Dacia Plant

mareste poza

* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producatorul poate schimba ambalajul produsului fara a ne notifica in prealabil.

* Prețul afișat este valabil doar pentru comenzile online, prețul din farmacie putând varia.

Tinctura de Branca Ursului 200ml Dacia Plant

Este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din semintele si radacina plantei Heracleum sphondylium. Între plantele românesti Brânca-ursului ocupa un rol deosebit, prin efectele sale vitalizante extrem de intense. Numele de ''ginseng-românesc'' i se potriveste probabil mai bine decât oricarei alte plante din flora noastra medicinala. Radacina si semintele de Brânca-ursului revigoreaza si reîntineresc rapid organismul, maresc capacitatea de efort si tonusul psihic, elimina sterilitatea, impotenta si frigiditatea. Este un remediu indicat si persoanelor de vârsta a treia, planta scutind organismul de neplacerile declinului fizic prematur, redând tonusul si pofta de viata.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparând la scurt timp.
În comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

Actiuni
stimuleaza activitatea secretorie a glandelor sexuale, afrodisiac, tonic general digestiv si nervos, antispastic digestiv si uterin, reglator al activitatii nervoase, stimulent al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), vasodilatator genital, vasodilatator periferic, hipotensiv.

Indicatii
se utilizeaza ca adjuvant în: sterilitate masculina si feminina, impotenta, frigiditate, boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc), anexita, metroanexita, insuficienta ovariana, amenoree, menopauza prematura, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual, digestie dificila, balonari frecvente însotite de colici, insuficienta renala, hipertensiune arteriala, circulatie periferica deficitara.

Contraindicatii
Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea în: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica si ciroza hepatica.
Sarcina, alaptare, alergie la Brânca-ursului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii
Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului în alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Administrare
INTERN:
Adulti: câte o lingurita de tinctura diluata în 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Se recomanda administrarea produsului pe perioade de minim 30 de zile. În cazul afectiunilor cronice, se recomanda utilizarea în cure succesive de 3 luni, cu o luna pauza între ele.

Administrarea în diverse afectiuni:
-disfunctii sexuale masculine, tulburari de erectie, sterilitate masculina – câte o lingurita de tinctura diluata în 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure de 3 luni, cu o luna pauza;
- amenoree, sterilitate feminina – câte o lingurita de tinctura diluata în 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure de 3 luni, cu o luna pauza;
- menopauza prematura – câte o lingurita de tinctura diluata în 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure succesive de 3 luni, cu o luna pauza între ele. Pentru cresterea eficientei se recomanda asocierea cu produsul DONG QUAI comprimate;
- frigiditate – se recomanda administrarea a 1-3 lingurite de tinctura diluate în 100ml de apa (jumatate de pahar), în doza unica, la nevoie;
- hipertensiune arteriala – câte o lingurita de tinctura diluata în 100ml de apa (jumatate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, în cure succesive de 3 luni, cu o luna pauza între ele;
- boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc), anexita si metroanexita – câte ½-1 lingurita de tinctura diluata în 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, timp de 2 luni dupa care, se face pauza 2-3 saptamâni, iar apoi tratamentul se poate relua daca este necesar.

Prezentare: flacon 200ml

Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi. review